GODINE PRESUDILE: Partizan odbio ponudu da dovede nekadašnjeg reprezentativca Srbije
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

traži se druGO REŠENJE

GODINE PRESUDILE: Partizan odbio ponudu da dovede nekadašnjeg reprezentativca Srbije

Ivan Radovanović trenutno je član Đenove

Objavljeno: 09:28h

Najavio je trener Partizana Aleksandar Stanojević nedavno da će crno-beli u zimskom prelaznom roku pokušati da dovedu kvalitetnog defanzivnog veznog igrača!

Crno-beli imaju ideju da pronađu slobodnog ili igrača sa malim obeštećenjem, ali ono što je primarno u svakom slučaju jesu godine fudbalera koje ne smeju da budu pozne, a upravo je to jedan od razloga zbog kog je aktuelni lider na tabeli Superlige odbio Ivana Radovanovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je nedavno nuđen Partizanu - saznaje Telegraf.

Radovanović ima 33 godine i trenutno je član Đenove za koju ove sezone nije odigrao nijedan meč. Iskusni vezista ima važeći ugovor sa Italijanima do leta 2022. godine i klub mu najverovatnije ne bi pravio nikakve probleme tokom zime u izboru nove sredine.

Ivan Radovanović
foto: Starsport©

Reč je o fudbaleru koji je prošao omladinsku školu kluba iz Humske, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. Išao je na pozajmicu u Smederevo 2007. godine, pre nego što je 2008. otišao u Atalantu.

Tokom karijere je igrao na pozajmicama za Pizu, Bolonju i Novaru, a od 2013. do 2019. je bio član Kjeva iz Verone iz kog je prešao u Đenovu.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 12 mečeva, bio je član one ekipe koja je 2007. bila vicešampion Evrope, a u periodu od 2010. do 2013. je upisao i 10 mečeva za A tim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.