BOMBA NA "ČIZMI": Mitrović ponovo oblači crno-beli dres? Uprava za transfer spremna da izdvoji 50 MILIONA!
Foto: Profimedia

serija a

BOMBA NA "ČIZMI": Mitrović ponovo oblači crno-beli dres? Uprava za transfer spremna da izdvoji 50 MILIONA!

Mitrovićev potpis za povratak na pobednički kolosek

Objavljeno:

Početkom decembra Italijani su bombastično najavili dolazak Aleksandra Mitrovića u Juventus. Iako su transfer spekulacije u međuvremenu utihnule, izgleda da su novinari na „čizmi“ bili na pravom tragu, pošto su Englezi sada došli do identičnih informacijama, ali su otišli i korak dalje, otkrivajući cifru koju bi „stara dama“ trebalo da uplati na račun Fulama kako bi dobila zeleno svetlo za angažovanje srpskog reprezentativca.

U danu kada je kapiten „orlova“ „kritikovao“ Mitrogola zbog igranja u Čempionšipu, portal „90min“ otkrio je svoja saznanja o potencijalnom jaunarskom transferu nekadašnjeg đaka Partizana u Torino.

Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

S obzirom da je trostruki uzastopni igrač meseca u Čempionšipu letos potpisao novi petogodišnji ugovor sa Fulamom, koji ga je učinio najplaćenijim igračem van Premijer lige, jasno je da londonski klub neće tek tako prepustiti prvu zvezdu tima bilo kome.

Zbog toga, Englezi pišu da će Juventusu biti potrebno najmanje 50 miliona evra, kako bi od Fulama dobili zeleno svetlo za pregovore sa snažnim srpskim napadačem, koji igra najbolju sezonu u karijeri i nalazi se na liderskom mestu liste strelaca u Čempionšipu sa 22 gola u isto toliko odigranih utakmica.

Da u celoj priči i te kako ima osnova, potvrđuju i druga saznanja portala „90min“, koji piše da se klub sa Krejven kotidža“ već raspituje za potencijalne Mitrove naslednike, među kojima su favoriti Ben Berton Diaz iz Blekburna i napadač Kvins Park Rendžersa Lindon Dajks.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.