MRKELA STAVIO TAČKU NA PRIČU: Zvezdin sportski direktor otkrio kakav je status Milana Borjana
Foto: Starsport

stvari su sada jasnije

MRKELA STAVIO TAČKU NA PRIČU: Zvezdin sportski direktor otkrio kakav je status Milana Borjana

Proteklog vikenda kapiten srpskog šampiona izjavio je da je spreman da napusti klub

Objavljeno: 19:08h

Fudbalska javnost u Srbiji uzdrmana je proteklog vikenda kada je kapiten srpskog šampiona Milan Borjan izjavio da je spreman da napusti Crvenu zvezdu.

Kako je izjavio, razlog nije sukob u svlačionici sa Dejanom Stankovićem, već je u pitanju nešto mnogo dublje, međutim, svega nekoliko dana kasnije došlo je do preokreta.

Naime, sportski direktor Mitar Mrkela je u izjavi za Objektiv govorio i o statusu Milana Borjana u klubu, pa otkrio da on ove zime sigurno neće napustiti Crvenu zvezdu.

- Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu - da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač - stavio je Mrkela tačku na ovu priču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.