LIVERPUL PROTIV LESTERA SKORO KAO ONOMAD PROTIV MILANA U FINAL LŠ : Dva derbija u polufinalu Liga kupa!
Foto: Profimedia

Liga kupa

LIVERPUL PROTIV LESTERA SKORO KAO ONOMAD PROTIV MILANA U FINAL LŠ : Dva derbija u polufinalu Liga kupa!

Fudbaleri Liverpula ipak će igrati u polufinalu Liga Kupa pošto su na svom stadionu slavili nakon penala sa 5:4 protiv Lestera koji je na poluvremenu imao čak 3:1 u svoju korist.

Objavljeno:

Polakomili su se Redsi, krenuli sa kombinovanim sastavom na "lisice", ali su slomili zube u ranoj fazi meča

Vardi je u 9. i 13. minutu doneo ranih Save and publish2:0 Lesteru, da bi Okslejd Čemberlen šest minuta kasnije ipak ublažio šok.

Do poluvremena je bilo već 3:1 za goste, strelac je bio Madison.

Kada je video da je đavo odneo šalu, Jirgen Klop je počeo da menja mlađariju poput Koumetioa, Bredlija i Mortona, pridružio napadu Žotu koji je i smanjio na 3:2, a onda je u petom minutu nadoknade stigao i gol Minimina koji je udahnuo novi život sovjoj ekipi na Enfildu.

Minamino je umalo od heroja postao pravi tragičar, jer je u petoj penal seriji, kada je trebalo da završi priču, pogodio prečku. Ipak, Bertrand promašuje, a onda i Žota stavlja tačku na prolaz dalje.

Trener Čelsija Tomas Tuhel nije želeo dramu pa je ubacio svoje najjače adute u drugom poluvremenu, pa je na kraju slavio protiv Brentforda 2:0.

Pritiskali su "plavci" i na kraju naterali domaćina da sam izgreši.

Prvo je Janson, odlični defanzivac, postigao autogol 10 minuta pre kraja susreta, a u 85. minutu je domaći sastav skrivio penal koji je realizovao Žoržinjo.

U derbiju runde, Totenhem je na svom terenu bio bolji od Vest Hema sa 2:1.

Oba sastava su bila kombinovana, ali su svi akteri, koji su inače glavne uzdanice timova, su bili u jednom momentu na terenu.

Bergvajn je "pevcima" doneo prednost u 29. minutu, Boven je tri minuta kasnije to anulirao, a Lukas Mura je u 34. minutu vratio prednost domaćem kolektivu.

Tri gola za pet minuta u Londonu ipak su pokazala pravac Totenhemu ka dalje.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.