BARSELONA 2020. PROPUSTILA DA KUPI VLAHOVIĆA ZA 18 MILIONA: Ali Ćavi sada želi samo njega ili "Terminatora"!
Foto: Profimedia

JEDAN TRANSFER ZAVISI OD DRUGOG

BARSELONA 2020. PROPUSTILA DA KUPI VLAHOVIĆA ZA 18 MILIONA: Ali Ćavi sada želi samo njega ili "Terminatora"!

Golgeter Srbije bi mogao i da bude zamena za Holanda u Borusiji

Objavljeno:

Britanski Tajms u poslednjem izdanju donosi dva moguća raspleta priče oko Dušana Vlahovića i njegovog odlaska iz Fjorentine. Takođe, poznati španski novinar Sike Rodriges otkriva da se mladi srpski napadač nalazio veoma blizu prelaska u Barselonu, ali da su se Katalonci u leto 2020. godine okrenuli drugim rešenjima i da su odbili tu ponudu.

Englezi pišu da bi srpski golgeter mogao da nastavi karijeru u Borusiji Dortmund, budući da će bundesligaš imati potrebnih 80 miliona evra koje u Firenci traže za njegovu slobodu.

Računica je više nego jasna ako se zna da će tokom zimskog prelaznog roka, a najkasnije sledećeg leta, njihova "zlatna koka" Erling Holand sigurno pojačati redove jednog od većih zapadnoervopskih klubova i da će od tog transfera doći zarada od preko 100 miliona evra.

Bio bi to, zaključuje Tajms, opasan šamar za španske klubove Atletiko i Barselonu, kao i za Juventus, Mančester siti, Arsenal i Totenhem, koji takođe žele Vlahovića u svojim redovima.

Drugi mogući scenario prema istom izvoru je odlazak u Barsu. Prva želja predsednika Đoana Laporte je upravo Holand, ali ako se sa Norvežaninom ne završi uspešno priča, pristupiće se "planu B" - dovođenju Dušana Vlahovića.

- Trener Barse mnogo voli Dišana Vlahovića. Njegovim pomoćnicima je preko glave više da gledaju video snimke i pišu izveštaje. Ponuđen je Barsi u avgustu 2020. za 18 miliona, ali u klubu to nisu videli jasno. "Zvezdani brod" za Laportu bio bi Holand, ali Vlahović je na listi - rekao je Sike Rodriges, urednik "Kue T'hi Jugues“ na Kadena SER Katalonija.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.