FSS POTVRDIO OSVAJAČE NAGRADA ZA OVU GODINU: Poznato je ko će dobiti nagradu zlatna lopta, i ko je najbolji trener!
Foto: FSS

sve je jasno

FSS POTVRDIO OSVAJAČE NAGRADA ZA OVU GODINU: Poznato je ko će dobiti nagradu zlatna lopta, i ko je najbolji trener!

Članovi IO FSS jednoglasno su prihvatili predlog Stručnog odbora i doneli odluku o dodeli priznanja za značajna sportska ostvarenja u 2021. godini

Objavljeno:

U prostorijama Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora na kojoj je usvojeno je nekoliko odluka, a između ostalog izabrani su i dobitnici nagrade Zlatna lopta za 2021. godinu.

Članovi IO FSS jednoglasno su prihvatili predlog Stručnog odbora i doneli odluku o dodeli priznanja za značajna sportska ostvarenja u 2021. godini. Zlatnu loptu Srbije dobiće Dragan Stojković kao najbolji trener, Dušan Tadić kao najbolji igrač i Jelena Čanković kao najbolja igračica, fok će specijalno priznanje Zlatni gol godine pripasti strelcu istorijskog pogotka u Lisabonu, Aleksandru Mitroviću. Priznanja će biti dodeljena na svečanosti koja se održava u četvrtak 23. decembra u hotelu Hajat.

Tadić je fenomenalnim igrama u reprezentativnom dresu vukao Orlove do vize za Katar, a zapaženu ulogu imao je i u Ajaksu, međutim ozbiljnu konkurenciju kapitenu Srbije i holandskog kluba predstavljao je Aleksandar Mitrović kako zbog pobedonosnog gola protiv Portugalije tako i zbog sjajnog golgeterskog učinka u nacionalnom i klupskom dresu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.