OVO SE NEĆE TAKO LAKO ZAVRŠITI: Totenhem se ŽALI kod UEFA-e, posle IZBACIVANJA iz Lige konferencija!
Foto: Profimedia

OČEKIVANO

OVO SE NEĆE TAKO LAKO ZAVRŠITI: Totenhem se ŽALI kod UEFA-e, posle IZBACIVANJA iz Lige konferencija!

Ono što je izvesno je da će se Totenhem tražiti da im se nadoknadi gubitak prihoda, zbog faktora koji su uticali na njihovu eliminaciju za zelenim stolom

Objavljeno:

Čelnici Totenhema negodovali su posle odluke UEFA da izbaci klub iz Lige konferencija.

Englezi nikako nisu mogli da se dogovore sa Renom oko termina odigravanja odloženog revanš meča, pa je UEFA presudila u korist Francuza koji će tako igrati u šestaestini finala.

Situacija sa pandemijom koronavirusa i odgalanje mečeva u Premijer ligi, maksimalno je iskomplikovala život londonskom klubu, koji sada razmatra da preduzme prevnu akciju.

Klub je trebalo da do 31. decembra odigra meč, bio je spreman i za to da se ne igra u Londonu, već u Francuskoj, na neutralnom terenu, ali je Ren odbijao ponuđene termine, pa je reagovala UEFA.

Iako se veruje da se neće direktno žaliti na odluku UEFA, postoje predlozi da se ide na Sud za sportsku arbitražu, ali za sada se okleva sa odlukom i u tom smeru.

Ono što je izvesno je da će se Totenhem tražiti da im se nadoknadi gubitak prihoda, zbog faktora koji su uticali na njihovu eliminaciju za zelenim stolom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.