KAO DA SU ČEKALI DA SE OVO DESI: Posle izbacivnja Sergeja iz tima, stigle ozbiljne ponude za srpskog fudbalera!
Foto: Profimedia

teško da će sad ostati

KAO DA SU ČEKALI DA SE OVO DESI: Posle izbacivnja Sergeja iz tima, stigle ozbiljne ponude za srpskog fudbalera!

Isti izvor ističe da Mančester junajtedu sada drastično padaju šanse, jer kada su pare u pitanju ne postoji klub koji može da se takmiči sa PSŽ-om

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić je bar na jedan dan preuzeo palicu glavnog Srbina na Apeninama od Dušana Vlahovića.

Potez Maurisija Sarija da izbaci Sergeja iz prvog tima Lacija, a onda i izjava gazde kluba Klaudija Lolita da nije prodao Srbina za 140 miliona, a da sada ne vredi ni 80, kao da je bio znak da velikani da krenu u lov na Milinković-Savića.

Mančester junajted je već dugo bacio pik na vezistu Lacija i suspenzija Srbina je samo podreala staru priča, ali jedan klub se pojavio niotkuda.

Naime, PSŽ je ozbiljno zagrizao za Sergeja Milinković Savića, koji je sada na popustu i učiniće sve da ga uzmu od Lacija, što je pisao i ugledni novinar Nikolo Šira, a preneli pojedini mediji sa Apenina.

Bogati Arapi, vlasnici Parižana ne žale novac kako bi pronašli jednog igrača koji može da pokriva kompletan vezni red, pa je izbor pao na Srbina.

Isti izvor ističe da Mančester junajtedu sada drastično padaju šanse, jer kada su pare u pitanju ne postoji klub koji može da se takmiči sa PSŽ-om.

Uz to italijanski mediji prenose da bi Milinković-Savić bio idealno rešenje za jun 2022. godine i Juventus, ali ako PSŽ uzme stvari u svoje ruke Sergej je već od januara 2022. siguran stanovnik Pariza.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.