GVARDIOLA NE TRPI NEDISCIPLINU: Trener Sitija kaznio dvojicu fudbalera, zbog izlaska u grad!
Foto: Profimedia

oštro

GVARDIOLA NE TRPI NEDISCIPLINU: Trener Sitija kaznio dvojicu fudbalera, zbog izlaska u grad!

Siti trenutno zauzima prvo mesto na tabeli, sa tri boda više u odnosu na Liverpul i šest od Čelsija. Naredni meč igraju na Boksing dej protiv Lestera kod kuće

Objavljeno:

Iako su u utorak protiv Lidsa bili starteri i postigli po gol na početku utakmice, fudbaleri Mančester Sitija Fil Foden i Džek Griliš u nedelju nisu odigrali ni minutu u trijumfu svog tima protiv Njukasla u gostima (4:0)!

Razlog nije rotacija koju je Pep Gvardiola navodno koristio, već kazna za pomenuti dvojac od strane španskog menadžera koji je na ovaj način poslao poslednje upozorenje Fodenu i Grilišu.

Naime, njih dvojica su prethodne sedmice odlučili da proslave ubedljiv trijumf protiv Lidsa (7:0) tako što su izašli u grad i nisu bili u adekvatnom stanju u sredu na treningu oporavka.

I sam Gvardiola je priznao da je kaznio fudbalere, ali je imao i poruku za ostale.

- Ne, ovo nije bila rotacija. Odlučio sam se za fudbalere koji su više zaslužili da igraju od drugih. Za Božić dosta obraćam pažnju na teren, ali i van njega. A kada van terena nije prikladno, onda neće igrati - rekao je Gvardiola.

Siti trenutno zauzima prvo mesto na tabeli, sa tri boda više u odnosu na Liverpul i šest od Čelsija. Naredni meč igraju na Boksing dej protiv Lestera kod kuće.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.