ADRIANO PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Nekadašnja zvezda Intera u "neobičnom" izdanju! (FOTO)
Foto: Profimedia

neverovatne promene

ADRIANO PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Nekadašnja zvezda Intera u "neobičnom" izdanju! (FOTO)

Kakva promena!

Objavljeno: 20:31h

Adrijano Leite Ribeiro - nekada jedan od najboljih na svetu, dotakao je dno, pa se opet vratio.

Brazilac je ponovo u centru pažnje u Južnoj Americi, pošto je ponovo odlučio da okrene novi list, ovaj put, na pozitivno.

Adrijano je nakon očeve smrti upao u duboku depresiju, nije mogao da se izbori i odupre svojim demonima, postao je zavisan od opijata i alkohola, ugojio se preko 100 kilograma, rasprodao sve i živeo u faveli. Kao da nikada u karijeri nije ništa ni postigao.

Ipak, "Imperator" je odlučio da pobedi samog sebe i da ponovo bude srećan. Krenuo je vredno da trenira, pod posebnim je režimom ishrane, a kompanija Adidas je odlučila da mu pomogne tako što ga je učinila zaštitnim likom u Brazilu.

Adrijano je ambasador Adidasa, drži razne konferencije i potpuno se transformisao. Mladima drži životne lekcije, hrabri ih i motiviše da se bave sportom i da vode zdrav život.

Adrijano za sebe sada kaže da živi zdrav i normalan život, ali da je i pre svoje 40. proživeo makar dva i da zato želi da uči mlađe važnim lekcijama.

Definitivno nema lepše priče kao uvertire za Novu, 2022. godinu, nego da je Adrijano pobedio sebe i pružio sebi novu šansu.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.