"MOGAO SAM DA GA PRODAM ZA 140 MILIONA, SADA NE VREDI NI 80..." - Tri velikana ciljaju Milinković-Savića!
Sergej Milinković-Savić, Foto: Profimedia

sprema se ružan rastanak sa laciom?

"MOGAO SAM DA GA PRODAM ZA 140 MILIONA, SADA NE VREDI NI 80..." - Tri velikana ciljaju Milinković-Savića!

Sergej je ranije pričao kako mu se sviđa stil Sarija jer je ofanzivniji od onog koji je forsirao Simone Inzagi, ali navijači nebesko-plavih se i dalje čude da trener Lacija ne uspeva da uklopi u startnu postavu i Milinković-Savića i Luisa Alberta - dva najkreativnija igrača - kao što je činio upravo Inzagi

Objavljeno:

Sve je izvesnije da će srpski vezni fudbaler Sergej Milinković-Savić napustiti Lacio, možda već tokom ovog zimskog prelaznog roka.

Zbog neslaganja sa trenerom Mauricijem Sarijem, zbog čega je izbačen iz tima za meč protiv Venecije, SMS bi u januaru, a najkasnije do leta, mogao da napusti Rim.

Potres u prestonici Italije, kako piše lokalni 'Il Mesađero', žele da iskoriste Juventus, Real Madrid i Mančester Junajted.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA/Riccardo Antimiani

Navodi se da je Junajted označio Sergeja kao primarnu metu, posebno što će Pol Pogba na leto da kao slobodan igrač otići sa Old Traforda.

I dok je Žoze Murinjo bio trener "Crvenih đavola" bio je na radaru, čak i dolazio u Podgoricu da gleda utakmicu Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Takođe, ni Juventusovo interesovanje nije sveže, dugo se dovodio u vezu sa odlaskom u severniji Torino, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito odbacio sve ponude.

Mauricio Sari
foto: AP

Isti izbor piše da Lotito, isto kao i Sari, smatraju da je srpski fudbaler previše arogantan i da je vreme za izlazni transfer.

- Mogao sam da ga prodam za 140 miliona evra, ali sam obećao da neću tadašnjem treneru Inzagiju. Sada ne vredi ni 80 miliona - citirao je Il Mesađero predsednika Lacija.

Sergej je ranije pričao kako mu se sviđa stil Sarija jer je ofanzivniji od onog koji je forsirao Simone Inzagi, ali navijači nebesko-plavih se i dalje čude da trener Lacija ne uspeva da uklopi u startnu postavu i Milinković-Savića i Luisa Alberta - dva najkreativnija igrača - kao što je činio upravo Inzagi.

Rezultati zato nisu na nivou, ali Lotito je rešen da pruži višegodišnju podršku treneru. Zato će nezadovoljni igrači biti pušteni da odu...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.