SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN: Fudbaleri crno-belih su sinoć uz poznate hitove proslavili JESENJU TITULU!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

bilo je veselo

SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN: Fudbaleri crno-belih su sinoć uz poznate hitove proslavili JESENJU TITULU!

Atmosfera je, očigledno, na zavidnom nivou, posle zaista impresivne jeseni u kojoj su crno-beli uspostavili svojevrsnu dominaciju na superlgiaškim terenima i približili se prekidu Zvezdine četvorogodišnje dominacije

Objavljeno: 11:24h

Fudbaleri Partizana su pobedom nad Kolubarom stavili tačku na blistavu jesen koju su obeležili liderska pozicija u Superligi ispred Crvene zvezde i proleće u Evropi u nokaut fazi Lige konferencija.

Posle napronog ritma utakmica vreme je da se puleni trenera Aleksandra Stanojevića malo i opuste, a slavlje zbog jesenjih počasti upriličili su u jednom od restorana na Adi Ciganliji ove subote.

Naravno, na repertoaru su se našli najveći muzički hitovi, a štimung fudbalerima crno-belih dale su pesme: "Evo duša evo telo, evo sve crno na belo" od Viki Miljković, kao i "Crne kose" od Hanke Paldum, koja u sebi nosi interpretirane stihove "sve za ljubav, sve za Partizan".

Atmosfera je, očigledno, na zavidnom nivou, posle zaista impresivne jeseni u kojoj su crno-beli uspostavili svojevrsnu dominaciju na superlgiaškim terenima i približili se prekidu Zvezdine četvorogodišnje dominacije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.