STANKOVIĆ: Od jedne situacije se nisam skroz oporavio!
Foto: Profimedia

Strateg Crvene zvezde

STANKOVIĆ: Od jedne situacije se nisam skroz oporavio!

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su okončali 2021. godinu – u četvrtak su kao gosti bili bolji od TSC u Bačkoj Topoli. Posle utakmice trener crveno-belih Dejan Stanković zahvalio se navijačima na velikoj podršci.

Objavljeno:

Crveno-beli su pobedili rezultatom 3:2, a dvostruki strelac za tim iz Ljutice Bogdana bio je Milan Pavkov, a među strelce se upisao i Mirko Ivanić.

„Teška, ali ipak lepa utakmica za nas, protiv veoma motivisanog protivnika. Izlazimo iz jedne situacije od koje se još nisam potpuno oporavio, ali ako je to sve što treba da ostane u 2021. godini onda neka tako i ostane. Momci su danas bili sjajni, iako nije bilo lako. Dva puta smo se vraćali i na kraju zasluženo pobedili“, izjavio je 43-godišnji Dejan Stanković.

„Želim da se zahvalim Delijama koji su i ovog puta bili za najveću moguću ocenu, kao i svaki prethodni put. Zajedno delimo sve i idemo dalje. Sa odmora moramo da se vratimo tri puta jači nego što smo bili, kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Sve najbolje i puno čestitki, i vidimo se u narednoj godini“, rekao je šef stručnog štaba srpskog šampiona.

Svoj naredni meč Zvezda igra u 2022. godini – srpski šampion će 12. februara drugi deo sezone otvoriti na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Čukaričkog.

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.