TRENER RADNIKA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju - da budemo tvrd zalogaj!
Foto: Starsport©

superliga srbije

TRENER RADNIKA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju - da budemo tvrd zalogaj!

Utakmica je na programu danas od 18h

Objavljeno:

Radnik iz Surdulice je jedina ekipa koja je nanela poraz Crvnoj zvezdi u prvenstvu, a danas ove dve ekipe se ponovo sastaju, utakmica se igra na stadionu “Rajko Mitić” sa početkom u 18 časova.

Trener Radnika Dušan Đorđević smatra da se čuda dešavaju u fudbalu i veruje da njegova ekpa može do pobede.

FK Radnik Surdulica
foto: Starsport©

“Pre svega čestitam Zvezdi na poslednjem uspehu koji je napravila. Oni pozivaju navijače da prisustvuju utakmici i proslavi tog uspeha, a na nama je da baš na tom meču izgledamo najbolje moguće, da pružimo žestok otpor. Slavlje kod domaćina izgledaće, figurativno rečeno, idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju. Probaćemo da makar budemo nezgodan i tvrd zalogaj”

Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu, ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa. Ko god da izađe na teren od momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha”, rekao je Đorđević.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.