AGUERO SE I ZVANIČNO OPRAŠTA OD FUDBALA: Tačka na bogatu karijeru biće stavljena u sredu?
Foto: Profimedia

la liga

AGUERO SE I ZVANIČNO OPRAŠTA OD FUDBALA: Tačka na bogatu karijeru biće stavljena u sredu?

Problemi sa srcem ipak su bili veći od želje za nastavkom profesionalne karijere

Objavljeno:

Izgleda da ćemo za dva dana zvanično videti oproštaj fantastičnog argentinskog napadača. Naime, Aguero bi trebalo da objavi da se zbog problema sa srcem povlači iz fudbala.

On je napustio teren krajem oktobra zbog aritmija koje je osetio u duelu Barselone i Alaveša. Teško je disao, završio u bolnici gde su ustanovljeni problemi sa srcem.

Serhio Aguero
foto: Profimedia

Doktori su snimali situaciju, prošlo je mesec i po dana, i kako piše Đerar Romero katalonski novinar povrđeno je da Kun više ne može da igra fudbal na najvišem nivou, suviše je rizično.

On je prošao razna istraživanja na klinikama, srce ne bi moglo da izdrži opterećenje profesionalnog sportiste, pa će Kun Aguero završiti karijeru u 33. godini. Nema čega da mu bude žao, osim možda što se nije vratio da odigra poslednju sezonu u svom Independienteu kako je želeo kroz karijeru.

Sa Atletiko je za tri godine osvojio EL i Superkup, sa Sitijem pet titula prvaka i pregršt drugih trofeja, najbolji je strelac u istoriji "Građana", završio je karijeru sa Argentinom osvajanjem Kopa Amerika.

Videćemo na koji će se način Kun obratiti javnosti, ali je sasvim sigurno da u penziju odlazi kao jedan od najboljih napadača u ovom veku.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.