BIO NAJSKUPLJI U PREMIJER LIGI, SADA IGRA ZA 'SIĆU': Čudesnom odbranom IZ GOLA opet je u centru pažnje! (VIDEO)
Foto: Profimedia

to se zove požrtvovanje

BIO NAJSKUPLJI U PREMIJER LIGI, SADA IGRA ZA 'SIĆU': Čudesnom odbranom IZ GOLA opet je u centru pažnje! (VIDEO)

Endi se nalazio u golu posle svoje prve odbrambene intervencije, držao se za mrežu kada je video da lopta dolazi prema njemu

Objavljeno:

Mnogo je primera gde klubovi ishitreno reaguju na transfer pijaci te nepromišljeno potroše svoj novac.

Engleski klubovi su ti koji već duže od decenije tradicionalno troše najviše novca tokom fudbalskih prelaznih rokova, pa upravo iz tog razloga imaju i najviše promašaja.

Možda i najveći istoriji Liverpula je, bar po odnosu uloženog i dobijenog, Endi Kerol kog su Redsi svojevremeno učinili najskupljim Britancem do tada (2011.).

Iako mu se tržižna vrednost procijenjivala na manje od tri miliona evra Liverpul je Kerola pre deset godina platio tada neverovatnih 40 miliona evra.

Endi Kerol
foto: Profimedia

Robusni napadač je trebalo da bude zamena za Fernanda Toresa, ali je postao jedan od najvećih promašaja otkako se igra fudbal na Enfildu.

Usledio je odlazak u Vest Hem gde se za šest godina nije naigrao, prvenstveno zbog brojnih povreda koje su mu značajno unazadile karijeru.

Danas ovaj 32-godišnjak igra za Reding u Čempionšipu gde zarađuje "crkavicu" od 1.000 funti nedeljno. Poređenja radi u Londonu je zarađivao 23.000 funti sedmično.

Endi Kerol
foto: Profimedia

Upravo se svojom nestvarnom intervencijom u porazu od Vest Broma (0:1) Kerol pobrinuo da se danas o njemu priča na Ostrvu, ali i širom sveta.

Endi se nalazio u golu posle svoje prve odbrambene intervencije, držao se za mrežu kada je video da lopta dolazi prema njemu, a onda se požrtvovano bacio i nije dozvolio da ona pređe gol-liniju.

Može se reći da je prava šteta što ova intervencija nije naplaćena na kraju jer je Reding upisao novi poraz. Inače, od dolaska u novi klub Kerol je na pet mečeva dao dva gola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.