SUMNJIV PENAL DONEO POBEDU SITIJU! Jedanaesteraca je bilo i na ostalim duelima (FOTO)
Foto: Profimedia

premijer liga

SUMNJIV PENAL DONEO POBEDU SITIJU! Jedanaesteraca je bilo i na ostalim duelima (FOTO)

Minimalne pobede ostvarile su ekipe Čelsija, Liverpula i Mančester junajteda

Objavljeno: 02:15h

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u gostima Norič sa 10, u 17. kolu engleske Premijer lige. Pobedu Junajtedu doneo je Kristijano Ronaldo golom iz penala u 75. minutu.

Liverpul je na svom terenu ekipu Aston Vile sa 1:0. Strelac pobedonosnog gola i to sa penala bio je Mohamed Salah u 67. minutu, koji je pre toga i oboren u kaznenom prostoru. Bio je to 14. pogodak Salaha ove sezone u Premijer ligi.

FK Liverpul, FK Aston Vila, Mo Salah
foto: Profimedia

Bod manje od Liverpula posle današnjeg meča ima Čelsi, koji je na svom terenu slavio protiv Lidsa sa 3:2 Lids je poveo golom Rafinje sa penala u 28. minutu, izjednačio je Mejson Maunt u 42, da bi Žoržinjo sa bele tačke u 57. minutu doneo prednost Čelsiju. Džo Gelhart je u 83. minutu izjednačio na 2:2, a sva tri boda Čelsiju doneo je Žoržinjo u 94. minutu, ponovo sa penala.

FK Čelsi, FK Lids
foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Fudbaleri Arsenala pobedili su na svom terenu Sautempton sa 3:0, golovima Aleksandera Lakazeta u 21, Martina Odegarda u 27. i Gabrijela u 63. minutu.

U prošlom kolu "vukovi" su namučili Liverpul na svom terenu, a sada su ponovo imali težak zadatak u vidu aktuelnog šampiona. Stigli su sa jasnim planom - disciplinovana odbrana je bila ključ Bruna Laža.

1 / 7 Foto: Profimedia

Fakat je da su ruke bile van prirodnog položaja, ali utisak je, što je prikazivao i ponovljeni snimak da je lopta pogodila u ispod predela ruke. Nakon gledanja VAR-a, Mos je pokazao na belu tačku na opšte nezadovoljstvo gostiju, a Rahim Sterling je pogodio po sredini gola za jedini pogodak na utakmici.

Mogao je Siti i ubedljivije da završi ovaj meč, ali su Žoze Sa i Konor Koudi spasavali gol "vukova" koji su tek u nadoknadi utakmice pripretili i to preko Kilmana kada je živu glavu domaćima vadio Ederson.

Šta bi bilo kad bi bilo... Ostaće večna misterija da li bi Vuvsi "preživeli" ovo gostovanje.

(Espreso/Sportske.net/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.