MILOŠ JOJIĆ: Mogu reći da sam jako zadovoljan kako smo izgledali na terenu, čestitao bi svima na prolazu!
Foto: Starsport©

idemo dalje

MILOŠ JOJIĆ: Mogu reći da sam jako zadovoljan kako smo izgledali na terenu, čestitao bi svima na prolazu!

To je Partizanova snaga, da izbacuje mlade igrače, oni svi dobijaju zavidnu minutažu

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je njegov tim ostvario cilj plasmanom u nokaut fazu Lige konferencija i dodao da je sada najvažnije da crno-beli dobro završe polusezonu.

- To nam je bio cilj kada je grupa izvučena. Dobro smo počeli takmičenje, sa dve pobede, potom poraz od Genta kod kuće, tamo bod. Malo smo 'zakuvali' situaciju porazom u Estoniji, ali bod je bio dovoljan da se plasiramo u drugu rundu, što je i bio cilj - rekao je Jojić, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u poslednjem meču Grupe B.

- Mogu reći da sam jako zadovoljan kako smo izgledali na terenu, po jednom jako teškom terenu. Nije mogao da se igra fudbal, uglavnom su se udarale duge lopte, bila je velika borba na sredini terena za tu 'drugu' loptu. Na kraju smo se izborili i moramo biti zadovoljni jer je naš cilj ostvaren - rekao je Jojić.

- Ne može svaka utakmica da bude lepršava, ne može stalno da se pobedjuje protivnik sa 3:0. Svi igraju fudbal, svi hoće da pobede. Čestitao bih igračima na borbi i na prolazu dalje - dodao je on.

U protokolu su se našla čak četiri mlada igrača, medju njima i strelac pogotka Marko Milovanović, a Jojić se osvrnuo da mlade talente crno-belih.

- To je Partizanova snaga, da izbacuje mlade igrače, oni svi dobijaju zavidnu minutažu. Sticajem okolnosti, Rikardo nije mogao da počne utakmicu i Marko je dobio šansu. U poslednje dve utakmice je igrao odlično i mislim da nije bilo dileme da će on početi umesto njega - rekao je Jojić.

Miloš Jojić
foto: Profimedia

- Odigrao je sasvim dobru utakmicu i dobio je tu nagradu da postigne gol. Jako mi je drago zbog njega zato što je vredan, radan i na pravom je putu. Treba da nastavi da radi, mislim da će od njega biti pravi napadač, da će nam koristiti dosta - dodao je on.

Jojić je naveo i da je Lazar Pavlović odigrao odlično prvo poluvreme i poslednjih par utakmica, kao i Nemanja Jović.

- Svi su oni mladi i dobijaju zavidnu minutažu, treba da koriste svaki minut koji provedu na terenu. Bilo mi je drago što smo u prvih jedanaest imali tri bonusa - rekao je Jojić.

Naredni protivnik Partizana u Ligi konferencija biće jedna od ekipa koja dolazi iz Lige Evrope.

- Mislim da je rano da pričamo o tome. Treba da se fokusiramo na dve utakmice koje su ostale do kraja polusezone. Liga Evrope je ove godine dosta jača nego prethodnih godina, protivnik sigurno neće biti lak, biće atraktivan. Kada se završe sve utakmice, videćemo koja će od ekipa biti u opticaju, ima vremena - rekao je Jojič.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.