NOVA HUMANITARNA UTAKMICA ZA RADAKOVIĆA: Večeras Partizan i Zvezda skupljaju novac za lečenje bivšeg golmana!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

dođite svi

NOVA HUMANITARNA UTAKMICA ZA RADAKOVIĆA: Večeras Partizan i Zvezda skupljaju novac za lečenje bivšeg golmana!

Televizijski prenos je na TV Arena sport, kao i Jutjub kanalu Partizana

Objavljeno:

Informacija da je Radovan Radaković bolestan, da mu je potreban ogroman novac za lečenje, ujedinila je fudbalsku Srbiju i uticala da se nekadašnji asovi večitih rivala skupe na jednom mestu, kako bi pomogli bivšem golmanu.

To je razlog što će veterani Partizana i Crvene zvezde odigrati humanitarni meč pod nazivom „Asovi za asa“, u nameri da prikupe što više novčanih sredstava i pomognu Radakoviću da prevaziđe najteže trenutke u životu.

Pozivu da odmere snage, u revijalnom susretu, odazvali su se, u ime crno-belih, njegovi nekadašnji prvotimci: Ivica Kralj, Albert Nađ, Savo Milošević, Đorđe Tomić, Stefan Babović, Goran Trobok, Damir Čakar, Milivoje Ćirković, Gordan Petrić, Saša Ilić, Ljubinko Drulović, Milan Stojanoski, Darko Lazović, Branko Savić, Zoran Mirković i Igor Duljaj. Predstavnici Crvene zvezde biće: Marko Pantelić, Dragan Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Koroman, Boško Janković, Dragan Bogavac, Marijan Marković, Bratislav Živković, Milivoje Vitakić, Vlada Mirković, Vladimir Dišljenković, Nenad Kovačević, Savo Pavićević, Milanko Rašković, Dragan Šarac, Mirko Bunjevčević i Radovan Krivokapić.

Meč počinje u 19.30 u hali „Pinki“ u Zemunu, uz besplatan ulaz na tribine, uz apel posetiocima da doniraju novčana sredstva koja će potom biti uplaćena na račun organizacije „Budi human“ i prosleđena Radovanu Radakoviću.

Osim toga, svi ljudi dobre volje, koji su u prilici mogu da pomognu slanjem SMS-a sa tekstom 1082 na 3030.

Televizijski prenos je na TV Arena sport, kao i Jutjub kanalu Partizana.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.