STANOJEVIĆ LJUT NA "GROBARE": Razočaran sam i tužan! Ne znam da li ću ostati trener Partizana!
Foto: Starsport©

liga konferencija

STANOJEVIĆ LJUT NA "GROBARE": Razočaran sam i tužan! Ne znam da li ću ostati trener Partizana!

I posle obezbeđenog proleća u Evropi, trener Partizana Aleksandar Stanojević ljut i nezadovoljan.

Objavljeno: 22:09h

Razlog - nezadovoljstvo povicima sa tribina, među navijačima, jer su ovi od starta prozivali upravu, prepucavali se, zviždali igračima... Poručuje otud Stanojević, smrknutog lica, Partizan sa ovakvom negativom ne zaslužuje ništa, ni titulu.

Pokuljao je bes iz Stanojevića...

- Anortozis nas nije iznenadio, ne znam da li ljudi očekuju da pobedimo 3:0, 5:0. Pa naravno da strepite jer vas jedan gol odvaja od proleća. Oni nisu imali šanse, i kad im je lopta kod golmana vi strepite i prirodno je da krenu jače pred kraj. Ne znam kroz istoriju da li smo ikad pobedili lako Kiprane, vi ste novinari, vi znate - rekao je Stanojević na pitanje da prokomentariše povlačenje njegove ekipe pred kraj.

Nadovezao se o meču, a onda kao da je iz njega izbačena erupcija besa, gorčine, ljutnje, razočaranja...

- Ne razmišljamo o žrebu... Razmišljam o borbi za titulu, a kako da napadnemo titulu ako imamo ovakvu atmsoferu. I ne trebamo da idemo na titulu kad od prvog minuta imam negativnu atsmosferu. Šta, treba da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, a od prvog minuta negativna atmosfera. Imamo četiri mlada igrača koji se bore kao lavovi. Razočaran sam i tužan, ne interesuje me ko je u klubu, ko je na vlasti, ako si pravi Grobar dođi i podrži ekipu. Ne znam da li uopšte zaslužujemo titulu sa ovakvim ambijentom. Urošević Ćopa i neće izađe!

"Sipao" je gorčinu Stanojević, pitanja nisu bila potrebna...

- Iskreno ne znam da li ću da ostanem sa ovakvom negativom, ovo je sramota. Ne interesuje me ko je u upravi, ko vodi državu, idi bre napolje rešavajte svoje druge stvari, van stadiona. Prvi smo, igramo proleće i ne odgovara vam. Lupaju nam prozore sad posle utakmice, kao nezadovoljni. Pa neću da budem ovde, gledajte koliko dece imamo na terenu. Šta da pričam o utakmici, šta da se borim, za koju titulu, kad ne osećaš podršku, posle koliko godina si u borbu za titulu. Budite bre pozitivni ili se foliramo. Koji smo mi grobari, 500 dođe da gleda utakmice u prvenstvu, ovde momci ginu, po ovakvom terenu, igrali smo evropsku utakmicu...

Stanojević je rekao svoje - na potezu su uprava, navijači.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.