Delije slave Ruiza i Manojlovića: Napredak se pošteno ispromašivao, a kazna je bila surova! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

16. kolo Superlige!

Delije slave Ruiza i Manojlovića: Napredak se pošteno ispromašivao, a kazna je bila surova! (VIDEO)

Veoma dobra utakmica u Kruševcu koja je opravdala epitet derbija kola
Objavljeno: 19:02h

90+1 minut - Sikimić je šutirao sa nekih 15 metara, ali visoko iznad gola!

89. minut - Lagan ritam na kraju utakmice! Zvezda ne želi da rizikuje!

80. minut - Neverovatno je šta je sada promašila ekipa Napretka! N'Diaje je bio u neverovatnoj prilici, šutirao je, ali se mlađani Manojlović ponovo izvio kao mačka i sprečio izjednačenje!

70. minut - KAKVA GOLČINA DŽONA RUIZA!!!

65. minut - Ušli smo u mirniji period igre!

61. minut - Umesto Mihaila Ristića u igri je Slavoljub Srnić! On je u Beogradu odigrao od početka protiv Napretka, ali se nije nešto pretrgao...

60. minut - Donald je imao priliku, ali ništa ni od toga!

56. minut - Markoski je uposlio N'Diajea, koji je centrirao na Aleksu Vukanovića na drugoj stativi, ali ovaj nije uspeo da dođe do lopte! Šampion u ozbiljnim problemima u Kruševcu!

54. minut - Opet prodor Zvezde po levoj strani, ali opet je loše glavom reagovao Ruiz!

53. minut - Odlična reakcija Manojlovića posle dobrog pokušaja Gobeljića! Napredak bolji u nastavku!

52. minut - Neverovatna prilika za Napredak! Aleksa Vukanović je promašio iz situacije jedan na jedan sa Manojlovićem, a koji minut ranije, priliku je sa druge strane promašio i Sikimić!

47. minut - Sjajna koreografija Delija!

foto: Printscreen/Arena Sport

46. minut - Počeo je drugi deo igre!!!

GOTOVO JE PRVO POLUVREME! Iako golova nije bilo, dobrih akcija i poteza jeste, a najbliži pogotku bio je Džon Ruiz, kada mu je bivši golman Partizana Nikola Petrović skinuo loptu sa gol linije!

45. minut - Prvo poluvreme je produženo za pet minuta, jer se Lukoviću ukazivala pomoć!

40. minut - Fibel je prodao loptu ispred svog kaznenog prostora, ali ju je Petrović šutnuo srednje žalosno po zemlji! Bio je to lak posao za Filipa Manojlovića! A samo minut kasnije, iskupio se Fibel, jer je neverovatan kiks napravio Le Talek, a on ga je ispravio!

HOROR POVREDA LUKOVIĆA: Igrači se hvatali za glavu i sklanjali dok mu se ukazivala pomoć! (VIDEO)

35. minut - Povređenog kapitena Zvezde zamenio je mlađani Tomas Fibel, koji ove sezone realno nije pokazao ništa u crveno-belom dresu!

32. minut - Jeziva povreda Aleksandra Lukovića, koji je, po svemu sudeći, slomio ruku i odmah je prevezen u bolnicu!

30. minut - Velika šansa za Zvezdu! Ristić je po levom boku odlično proigrao Anđelkovića, ovaj centrirao za Džona Ruiza, koji je glavom šutirao sa nekih sedam metara, ali je golman Nikola Petrović krajnjim naporima uspeo da je spreči da ne uđe u gol!

24. minut - Napredak igra veoma hrabro, i ne da se ne brani, već pravi dosta problema crveno-belima u završnoj trećini terena!

18. minut - Kakva šutina Jovana Markoskog, koji je spoljnim felšom umalo pronašao gornji desni deo Manojlovićeve mreže, ali srećom po golmana crveno-belih, nije uspeo...

17. minut - Probao je Anđelković sa distance posle kombinacije sa Sikimićem, ali je lopta otišla daleko od cilja!

14. minut - Marko Gobeljić je iskoristio svoju brzinu i prodro takođe po levom boku Napretkovog napada, pokušao da asistira N'Dijaeu na glavu, ali od toga nije bilo ništa!

10. minut - Dobar prodor Mihaila Ristića po levom boku (promenio je poziciju, igra u veznom redu, umesto na beku), ali ni njegov centaršut nije pronašao željenu destinaciju!

9. minut - Interesantno, Vlado Glođović je sudija na ovoj utakmici, a on je delio pravdu i na prethodnom duelu ovih ekipa! Centaršut sa leve strane uputio je Anđelković, ali Sikimić nije uspeo da dođe do te lopte!

6. minut - Prvu veliku priliku na utakmici imao je Napredak, Vukanović je čekao loptu u sredini, ali Jovan Markoski nije uspeo da mu je doturi!

4. minut - Veoma lep ambijent u Kruševcu za ovu utakmicu!

1. minut - Utakmica je počela!

16:55 - Verovatno i najbolji meč u crveno-belom dresu odigrao je Pablo Mouče u tom prvom delu sezone, kada je asistirao Sikimiću, a danas ga nema ni u konkurenciji od 18 igrača!

16:41 - Evo i sastava obe ekipe!

NAPREDAK (3-5-2): NPetrović – Simonović, Miladinović, Leković – Ndijaje, Šljivić, B.Petrović, Projić, Markovski – Vukanović, Gobeljić.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Manojlović – Petković, Le Talek, Luković, Anđelković – Plavšić, Poletanović, Ristić, Donald - Ruiz, Sikimić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.