HAJDUKOV GOLMAN SRPSKOG POREKLA SE NE KAJE ZBOG SKANDALA: Sve je bilo super dok nas nisu snimile neke sitne duše!
Foto: Printscreen/večernji.hr

i on je pevao sa torcidom

HAJDUKOV GOLMAN SRPSKOG POREKLA SE NE KAJE ZBOG SKANDALA: Sve je bilo super dok nas nisu snimile neke sitne duše!

Opšte je poznato da Subašić zapravo ima srpsko poreklo pa je njegovo objašnjenje i ponašanje još manje razumljivo od Livajinog

Objavljeno:

Veliku pobedu Hajduka nad Dinamom (2:0) prethodnog vikenda obeležila je i skandalozna proslava Splićana tokom kojih su pevali uvredljive pesme. Između ostalog i "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

U centru pažnje bili su Marko Livaja, heroj pobede, odnosno iskusni golman Danijel Subašić, inače srpskog porekla. To mu nije smetalo da sa Torcidom otpeva uvredljivu pesmu, a nakon što je snimak izazvao burne reakcije u regionu, fudbaler se oglasio na Instagramu.

Navijači Hajduka
foto: Youtube/Dalmatinski portal

Ponudio je objašnjenje za ovaj potez, ali više pritom osuđujući ljude koji su mu zamerili nesportsko ponašanje. Odnosno, po njegovom mišljenju, jedini problem je što je snimak izašao u javnost.

- Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podelile video klipove, prodale za 200 do 500 kuna i tu je sve ovo gore prestalo da se ističe. Ne priča se o Hajduku koji se stabilizovao, koji se diže, koji je u borbi za oba trofeja, koji ima pozitivnu atmosferu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju. Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub od mene kod mene ima veliki respekt, tako i Dinamo - napisao je Subašić na Instagramu uz dosta gramatičkih grešaka, pa zaključio:

- Ako sam svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem ili pevanjem sebi u bradu) nekoga uvredio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala ti za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.