MARKO GOBELJIĆ: Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost!
Foto: Starsport

PLAN IGRE

MARKO GOBELJIĆ: Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost!

Svesni smo koliko možemo da ih obradujemo, svaki momak će ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bismo to i učinili

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić rekao je da je sada vreme da tim u Portugalu izbori zaslužen prolaz u nokaut fazu Lige Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u četvrtak ekipi Brage, u meču poslednjeg kola Grupe F.

- Očekuje nas utakmica protiv Brage koja je kruna prvog dela sezone, sve je u našim rukama. Naporno smo radili tokom dosadašnjeg dela takmičenja kako bismo bili u ovoj poziciji, a sada je vreme da u Portugal odemo po zaslužen prolaz u narednu fazu takmičenja - rekao je Gobeljić, preneo je klupski sajt.

Na tabeli Zvezda vodi sa deset bodova, Braga na drugom mestu ima bod manje, danski Mitjiland je treći sa osam bodova, a poslednji Ludogorec ima jedan bod.

Direktan plasman u osminu finala Lige Evropa osiguraće pobednik grupe, drugoplasirani ide u šesnaestinu finala, dok treća ekipa ide u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Gobeljić je dodao da mnogo znači što Zvezda ne zavisi od rezultata drugih ekipa, kao i da je jasno da moraju igrati koncentrisano od prvog minuta.

- Radi se o ozbiljnoj ekipi, pokazali su to bezbroj puta ove sezone, ali smo mi u boljoj poziciji od njih. Daćemo sve od sebe da pritisak koji oni imaju pretvorimo u našu prednost i obezbedimo osminu finala Lige Evrope - rekao je on.

Desni bek crveno-belih istakao je da mu je žao što se meč ne igra u Beogradu, ali je dodao da igrači osećaju podršku navijača.

- Svesni smo koliko možemo da ih obradujemo, svaki momak će ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bismo to i učinili. Mi smo Crvena zvezda, idemo da pokažemo naš slavni klub u pravom svetlu i da učinimo svakog zvezdaša ponosnim. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo, a zatim da sa našim navijačima proslavimo još jedan veliki uspeh - zaključio je Gobeljić.

Meč između Brage i Crvene zvezde je na programu u četvrtak 9. decembra od 21.00.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.