ZVEZDA OSLABLJENA IDE U PORTUGAL: Crveno-beli biće lišeni pomoći svog standardnog prvotimca!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

dekiju sigurno nije dobro

ZVEZDA OSLABLJENA IDE U PORTUGAL: Crveno-beli biće lišeni pomoći svog standardnog prvotimca!

Sanogo će najverovatnije propustiti i utakmice protiv Radnika i TSC-a koje Zvezda ima da odigra do kraja jeseni u Superligi, a očekuje se da će njegovo mesto u Portugaliji zauzeti sve više standardni Njegoš Petrović

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak odlučujuću utakmicu Lige Evrope protiv Brage.

Crveno-beli putuju u sredu za Portugaliju, a u avionu definitivno neće biti Seku Sanoga.

Vezista iz Obale Slonovače nema sreće sa povredama ove jeseni. Nije igrao protiv Inđije i Mladosti sredinom novembra, da bi se vratio na 10 minuta u važnom meču protiv Ludugoreca. Međutim, ponovo je propustio tri utakmice kako bi se oporavio za za duel protiv Brage - ali bezuspešno.

Sanogo će najverovatnije propustiti i utakmice protiv Radnika i TSC-a koje Zvezda ima da odigra do kraja jeseni u Superligi, a očekuje se da će njegovo mesto u Portugaliji zauzeti sve više standardni Njegoš Petrović.

Podsetimo, fudbalerima Crvene zvedže treba pobeda kako bi se sa prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope. Tamo će i u slučaju remija, a da Midtjiland ne slavi u Bugarskoj, dok drugo mesto donosi 1/16 finala LE. Eventualan pad na treće. mesto seli crveno-bele u 1/16 finala Lige konferencija.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.