IBRAHIMOVIĆ JEDVA ČEKA DA SRETNE LUKAKUA: Mnogo loših stvari mi se desilo od tada! Stigli su me vudu rituali!
Foto: Printscreen/Twitter/@goal.com

šta je počelo a terenu tamo će se i završiti

IBRAHIMOVIĆ JEDVA ČEKA DA SRETNE LUKAKUA: Mnogo loših stvari mi se desilo od tada! Stigli su me vudu rituali!

Veliki intervju dao je Ibra, koji je otvoreno pričao o raznim temama

Objavljeno:

O odrastanju u Malmeu, gubitku brata, gubitku nevinosti, ratu u Jugoslaviji možete čitati OVDE.

Zlatan Ibrahimović se osvrnuo i na sukobu sa Romeluom Lukakuom

Napadači Milana i Intera sukobili su se na terenu a Belgijanac je čvrsto ušao u taj klinč, pa nije mogao da se smiri kada je čuo reči koje je Šveđanin izgovorio.

Skoro godinu kasnije, Ibrahimović je u intervjuu za "Korijere dela Sera" otkrio detalje tog sukoba o kojem je danima i nedeljama brujala Italija

- Umešao sam se da bih branio svog saigrača, a Lukaku me je napao na ličnoj osnovi. Bio sam u šoku. Nikad nismo bili saigrači u Mančester junajtedu - rekao je Ibrahimović.

- Lukaku ima veliki ego i misli da je šampion, a zaista je snažan. Ali, ja sam odrastao u getu Malmea i kada neko stane ispod mene sa spuštenom glavom, stavim ga na mesto. Tako sam ga pogodio u 'slatko' mesto - rituale njegove majke, a tada je izgubio kontrolu. U svakom slučaju, izgubili smo derbi, bio sam isključen, pa sam se i povredio. Mnogo loših stvari se desilo. Vidite da su me na kraju ti njegovi rituali zaista stigl - rekao je Ibrahimović.

- Nadam se da ću ga uskoro sresti. Da li će to biti na ulici? Ne, ovo su stvari koje moraju da budu rešene na terenu. Ne mrzim nikoga, najmanje Lukakua - dodao je Ibra.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.