Maradonina ćerka LJUTA zbog spomenika! PROZIVKA NA RAČUN NAPOLITANACA! Da li je sve u profitu? (FOTO)
Foto: Profimedia

grmi na napolitance

Maradonina ćerka LJUTA zbog spomenika! PROZIVKA NA RAČUN NAPOLITANACA! Da li je sve u profitu? (FOTO)

Velika počast slavnom Argentincu, zbog koje će mnogi od nove generacije znati ko je bio Dijego Armando Maradona. Ipak, tog mišljenja nije ćerka preminule legende

Objavljeno:

Otkrivanje spomenika Dijegu Armandu Maradoni na stadionu, trebalo je da bude fešta za sve navijače Napolija koji je u nedelju veče zaseo na vrh Serije A pobedom nad Lacijom (4:0)!

1 / 8 Foto: Profimedia

- Ništa me ne bi učinilo srećnijom nego što sam bila u mogućnosti da prisustvujem odavanju počasti svom ocu u Napulju, koji je dugi niz godina bio njegov dom u Italiji. Ali oni profitiraju od imidža i imena i ja im to neću dozvoliti. Navijači koje ću zauvek voleti nemaju nikakve veze s tim. Korumpirani su drugi - poručila je Dalma.

Inače, statua je postavljena tik uz travu stadiona koji nosi Maradonino ime. Napravljena tako da je Maradona u svom prepoznatljivom trku, uz naravno neizbežan broj 10 koji ga je krasio celu karijeru.

Podsetimo, igrači Napolija ove sezone nose i dresove sa likom Maradone kom je nedavno bilo tačno godinu dana od tragične i još uvek neistražene smri.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.