"LIČNO MI JE REKAO: RONALDO ima samo jednu ambiciju, da osvoji više ZLATNIH LOPTI od MESIJA!"
Foto: EPA/Valeriano di Domenico

ponestaje mu vremena

"LIČNO MI JE REKAO: RONALDO ima samo jednu ambiciju, da osvoji više ZLATNIH LOPTI od MESIJA!"

Prvi čovek Frans fudbala je izneo zanimljivu tvrdnju, ako znamo koliko je Kristijano motivisan za osvajanje svakog mogućeg trofeja

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo silno želi da postane fudbaler koji u svom vlasništvu ima najviše nagrada za najboljeg fudbalera sveta.

Međutim, Portugalac ove godine nije u užem izboru za nagradu, a njegov najveći rival Lionel Mesi je u konkurenciji za svoju sedmu nagradu.

Prvi čovek "Frans Fudbala", magazina koji dodeljuje nagradu za najboljeg na svetu, Paskal Fere, tvrdi da Ronaldo ima samo jednu ambiciju, a to je da prestigne Mesija po broju nagrada.

Zlatna lopta, Kristijano Ronaldo
foto: AP

Argentinac ima šest nagrada, Ronaldo pet.

- Ronaldo ima samo jednu ambiciju, a to je da se penzioniše sa više Zlatnih lopti od Lionela Mesija. To mi je on lično rekao - istakao je Fere.

Fere pokušava na sve načine da do dodele nagrade ove godine (29. novembar) sakrije ime pobednika, ali mnogi tvrde da je to upravo Mesi.

Zlatna lopta, Lionel Mesi
foto: AP

- Veoma smo oprezni i pobednik je velika tajna. U ovih šest godina, koliko sam zadužen za nagradu, nisam napravio nijednu grešku. Mogu vam reći da ni pobednik još ne zna da je osvojio Zlatnu loptu - rekao je Fere.

Dodela Zlatne lopte za 2021. godinu održaće se 29. novembra. Mesi se pominje kao favorit, ali Karim Benzema i Robert Levandovski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.