USPEH IZ LISABONA JE SAMO POVEĆAO INTERESOVANJE: Vrhunski klubovi se utrkuju kako bi dobili Vlahovićev potpis!
Foto: Profimedia

očekivano

USPEH IZ LISABONA JE SAMO POVEĆAO INTERESOVANJE: Vrhunski klubovi se utrkuju kako bi dobili Vlahovićev potpis!

To što je dnevni list "Korijere delo sport" nedavno pisao da je upravo Juventus "Vlahovićev dečački san"

Objavljeno:

Dušan Vlahović je svojim fantastičnim nastupima, a i brojnim golovima, potpuno oduševio fudbalku Evropu, pa i ne čudi što mu se smeši veliki transfer.

Tome u prilog idu i najnovija informacije engleskih medija da je za supertalentovanog srpskog napadača sve zainteresovaniji i tandem iz Premijer lige.

Italijani su prethodnih dana pisali da, zbog toga što Vlahović ne želi da produži saradnju s Fiorentinom, u kojoj uveliko blista, a za koju bi trebalo da igra još godinu i po dana, najviše očekivanja od njegovog transfera ima uprava Juventusa. Ali...

To što je dnevni list "Korijere delo sport" nedavno pisao da je upravo Juventus "Vlahovićev dečački san", valjda jer je stasavao u Partizanu, čije su klupske boje takođe crno-bele, a ljubav prema toj kombinaciji ne jenjava kako godine odmiču, ne smeta Englezima da tvrde nešto suprotno.

Naime, prema tamošnjim medijima, Njukasl koji je nedavno dobio za gazdu bogate Saudijce, ozbiljno je "bacio oko" na Srbina, ali ni on nije jedini premijerligaški klub koji bi da Vlahovića vidi u svojim redovima, i to što pre.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Dok se za Njukasl tvrdi, kako je to najveći američki sportski medij, ESPN, javio "da je poslao skaute da gledaju Dušana Vlahovića u Lisabonu, na meču Portugalija - Srbija", italijanski "Kalčomerkato" tvrdi da je Totenhem i dalje "vodeći u toj trci".

- Žele srpskog špica i Arsenal, i Mančester siti i, da, Njukasl, ali je Totenhem i dalje najveća pretnja Juventusu koji bi da 21-godišnjeg srpskog reprezentativca zadrži u okvirima Serije A. "Viola" očekuje da će narastajuće interesovanje za ovim fudbalerom omogućiti transfer u rasponu od 60 do 70 miliona evra, javlja pomenuti italijanski portal.

Ipak, ne treba smetnuti s uma ni jučerašnju informaciju da bi Dušan Vlahović uskoro mogao da postane deo najjačeg napadačkog trija na planeti.

Podsetimo, Dušan Vlahović je rođen 29. januara 2000. u Beogradu, ponikao je u Partizanu, iz kog je 1. jula 2018. prešao u Fiorentinu kada je njegova tržišna vrednost bila procenjena na milion evra, ali je klub iz Firence platio dvostruko više, da bi obezbedio potpis supertalentovanog napadača kog su hteli i drugi klubovi.

Sada je Vlahović višestruko skuplji, a tome su doprinele i igre u Italiji, ali i u reprezentaciji Srbije, u čijoj je omladinskoj selekciji šest puta bio strelac na 11 utakmica, dok je u "A" timu "orlova" dao sedam golova na 14 mečeva.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.