PARTIZAN KAŽNJEN OD UEFE: Crno-beli će morati da plate zbog loše organizacije meča sa Gentom!
Foto: Starsport©

po džepu

PARTIZAN KAŽNJEN OD UEFE: Crno-beli će morati da plate zbog loše organizacije meča sa Gentom!

Crno-bele do kraja grupne faze Lige Konferencije čekaju mečevi sa Florom u četvrtak i posle sa Anortozisom u Beogradu. Partizanu će, verovatno, biti dovoljan samo bod da izbori proleće u Evropi

Objavljeno: 22:14h

Prošao je Aleksandar Stanojević sa jednom utakmicom suspenzije zbog crvenog kartona protiv Genta, ali to nije jedina kazna koja je „pogodila“ crno-bele za tu utakmicu.

Disciplinska komisija UEFA odredila je da Partizan mora da plati 8.000 evra globe zbog ispada navijača na tom susretu. Najpre, zbog paljenja baklji crno-beli su dužni da plate 1.250 evra, a zbog toga što su navijači bacali predmete u teren klub će morati da izdvoji 6.750 evra u kasu Evropske kuće fudbala. Ukupno, dakle, tačno 8.000 evra.

Srpski klub ima 90 dana rok da plati kaznu. Suma koja je u pitanju nije velika, ali nije dobro što se kazne ređaju gotovo od utakmice do utakmice, jer sve to ulazi u dosije koji se nalazi kod disciplinaca u Nionu.

Crno-bele do kraja grupne faze Lige Konferencije čekaju mečevi sa Florom u četvrtak i posle sa Anortozisom u Beogradu. Partizanu će, verovatno, biti dovoljan samo bod da izbori proleće u Evropi.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.