ČELSI NE DA VRH: Junajted deklasiran od Votforda, možda je zaista došlo vreme za smenu trenera (FOTO)
Foto: EPA/Andy Rain

premijer liga, 12. kolo

ČELSI NE DA VRH: Junajted deklasiran od Votforda, možda je zaista došlo vreme za smenu trenera (FOTO)

Liverpul je bio ubedljiv protiv Arsenala 4:0

Objavljeno: 21:29h

Fudbaleri Liverpula pobedili su kao domaćini Arsenal sa 4:0, u 12. kolu engleske Premijer lige.

Strelci su bili Sadio Mane u 39, Diogo Žota u 52, Mohamed Salah u 74. i Takumi Minamino u 77. minutu.

FK Liverpul, FK Arsenal
foto: Profimedia

Fudbaleri Votforda pobedili su na svom terenu ekipu Mančester junajteda sa ubedljivih 4:1, u utakmici 12. kola Premijer lige.

Votford je mogao da povede u 11. minutu, ali Ismaila Sar nije iskoristio penal. Međutim, do kraja poluvremena domaći igrači su postigli dva gola, preko Džošue Kinga u 28. i Sara u 44. minutu. Ekipa Ole Gunara Solskera je smanjila na 2:1 posle pet minuta igre u nastavku pogotkom Denija van de Beka, ali joj je posao bio dodatno otežan od 69. minuta kada je Hari Megvajer zaradio drugi žuti karton. Pobedu Votforda potvrdili su Žoao Pedro u 92. i Emanuel Denis u 96. minutu.

FK Votford, FK Mančester junajted
foto: Profimedia

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su na svom terenu ekipu Vest Hema sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Raul Himenes u 58. i minutu.

Aston Vila, na čijoj klupi je debitovao Stiven Džerard, pobedila je na svom terenu Brajton sa 2:0 golovima Olija Votkinsa u 83. i Tajrona Mingsa u 88. minutu.

Fudbaleri Barnlija i Kristal Palasa odigrali su nerešeno 3:3, a istim rezultatom završen je i duel Njukasla i Brentforda, dok je Norič upisao drugu pobedu u sezoni pošto je slavio protiv Sautemptona sa 2:1.

Čelsi je kao gost pobedio ekipu Lestera sa 3:0, u utakmici 12. kola Premijer lige.

Londonski klub je upisao devetu pobedu od početka šampionata i prvi je na tabeli lige sa 29 bodova, dok je Lester doživeo peti poraz i trenutno je na 12. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Čelsi je na današnjem meču dominirao od prvog minuta i poveo je već u 14. minutu golom Antonija Ridigera, glavom posle kornera.

Na 2:0 povisio je Ngolo Kante, lepim golom sa ivice kaznenog prostora, a konačan rezultat postavio je Kristijan Pulišić u 71. minutu.

FK Čelsi
foto: Profimedia

Fudbalere Čelsija u narednom kolu Premijer lige očekuje derbi protiv Mančester junajteda na domaćem terenu, dok će Lester ugostiti Votford.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.