ČOVIĆ PRED DUEL SA PARTIZANOM: Očekujem drugačiji meč, ne idemo tamo 'spuštenog garda'!
Foto: Starsport©

SPREMNI ZA NADIGRAVANJE

ČOVIĆ PRED DUEL SA PARTIZANOM: Očekujem drugačiji meč, ne idemo tamo 'spuštenog garda'!

Derbi kola igra se u nedelju

Objavljeno:

Kapiten fudbalera Vojvodine Nemanja Čović rekao je danas očekuje tešku utakmicu protiv Partizana, ali je istakao da njegova ekipa u Beograd neće putovati "spuštenog garda".

- Posle dobre utakmice protiv Crvene zvezde, na kojoj nam je malo nedostajalo da izvučemo pozitivan rezultat, sa istim razmišljanjem idemo i u Beograd na gostovanje Partizanu. Želimo da se nadigravamo i očekujem dobru utakmicu. Partizan je odlična ekipa, ali ne sumnjam u moje drugove - rekao je Čović, prenosi klub.

FK Vojvodina
foto: Starsport©

Posle reprezentativne pauze, nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, a fudbalere Vojvodine očekuje novi derbi, pošto će, nakon meča protiv Crvene zvezde, u nedelju gostovati Partizanu.

Vojvodina je četvrta na tabeli domaćeg šampionata sa 23 boda, dok su crno-beli prvi sa 44.

Na početku sezone, Partizan je pobedio Vojvodinu na "Karađorđu" sa 2:0, ali je Čović istakao da sada očekuje drugačiji meč.

- U toj prvoj utakmici baš i nismo bili u nekom ritmu, pogotovo nakon te prve evropske utakmice, pri čemu smo čak i pre nje imali teško gostovanje Crvenoj zvezdi, na kom smo se mnogo potrošili, i emocionalno i fizički - rekao je Čović.

FK Partizan
foto: Starsport

- Sada očekujem drugačiji meč. Vidim da su oslabljeni i da im neće igrati nekoliko igrača, iako se to nikad ne zna jer stvari mogu da se promene u poslednji čas. Za nas će to biti težak meč, ali ne idemo tamo 'spuštenog garda' - dodao je on.

Posle odrađene suspenzije zbog kartona, Čović će biti na raspolaganju treneru Slavoljubu Đorđeviću za ovaj meč, baš kao i vezista Novica Maksimović.

Vojvodina neće moći da računa jedino na desnog beka Marka Bjekovića, koji zbog povrede verovatno neće nastupati do kraja polusezone.

Utakmica izmedju Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 15.45 na stadionu u Humskoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.