"AS REALA ŠUTNUO ŽENU, PA JOJ POKAZAO POLNI ORGAN": Novinar otkriva fudbalske SKANDALE - SILOVANJA, PEDOFILIJU...
Ferlan Mendi (desno), Foto: EPA/Juanjo Martin

šok za šokom

"AS REALA ŠUTNUO ŽENU, PA JOJ POKAZAO POLNI ORGAN": Novinar otkriva fudbalske SKANDALE - SILOVANJA, PEDOFILIJU...

U otkrićimaje Molina naveo i da veliki broj stranih igrača u Premier ligi ili Ligi 1 pati od analnih bolesti nakon što su više puta silovani tokom svoje mladosti, a da je ukupno maltretirano oko 400 mladih igrača

Objavljeno: 10:18h

Francuski novinar Romen Molina otkrio je brojne šokantne skandale iz sveta fudbala na Tviteru.

Francuz je pre svega govorio o silovanju i seksualnom nasilju nad maloletnicima širom sveta.

On je autor šest knjiga i mnogih objava za velike i ugledne medijske kuće poput Gardijana, CNN-a, BBC-a i Njujork Tajmsa, ali u poslednje vreme Molina uglavnom sve objavljuje na Tviteru gde otkriva isuviše šokantne detalje. U četvrtak navečer donio je pregrtš novih groznih informacija.

Govorio je sinoć i o američkoj fudbalerki Megan Rapino, rekavši da je više zanimaju slava i novac nego otkrića o silovanim maloletnicama i da bi kao ugledna sportska zvezda trebalo da ima veću svest o zlostavljanju maloletnika u svetu.

Megan Rapino
foto: EPA/ Tolga Bozoglu

Ali to je bio tek početak. On je tokom jednog prenosa uživo na Tviteru ispričao priču o igraču Monpeljea Eliju Vaiji. Ovaj fudbaler je nedavno izbačen iz kluba. Službeni razlog za odluku bio je taj da je udario jednog člana obezbeđenja. Molina je otkrio da je pravi razlog ipak seksualni skandal.

Eli Vai, FK Monpelje
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Šokantne vesti su se samo nizale.

- Pod pretnjom fizičkog napada jedan od čuvara je doveo svoje mlade fudbalere u svlačionicu i rekao im da se skinu i masturbiraju pred njim - ispričao je novinar.

Dalje, rekao je kako je Ferlan Mendi, fudbaler Real Madrida, udario ženu koja je ležala na tlu nogom u glavu pre nego što joj je pokazao svoj penis i da je žena na kraju završila u bolnici.

Ferlan Mendi, FK Liverpul
foto: EPA/Juanjo Martin

Onda dodaje da je jedan do klubova francuske Lige 1 sakrio slučaj pedofilije nad malim dečakom. Dečaku je "ispran mozak" i potom je vraćen u svoju zemlju. Slučaj je star preko 10 godina.

Jedan od međunarodnih trenera uhvaćen je na delu dok je silovao dve 13-godišnje devojčice, a sve se događalo 2017. godine. Njegov klub ga je bez pompe samo otpustio, a priča o silovanim devojčicama ostala je tajna.

U šokatnim otkrićima naveo je i da veliki broj stranih igrača u engleskoj Premier ligi ili francuskoj Ligi 1 pati od analnih bolesti nakon što su više puta silovani tokom svoje mladosti, a da je ukupno maltretirano oko 400 mladih igrača.

Na kraju je Molina uz smeh rekao da mora da pobegne i sakrije se na svemir nakon onoga što je objavio.

- Možda ljudima smeta što otkrivam previše detalja, ali moram da ih pripremim za ono što ću objaviti u martu-aprilu - naveo je novinar na kraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.