SAMBA VINISUJUSA: As Reala ponižen od strane Di Marije, pa nabacio "dugu" preko mučenog rivala! (VIDEO)
Foto: Profimedia

brza osveta

SAMBA VINISUJUSA: As Reala ponižen od strane Di Marije, pa nabacio "dugu" preko mučenog rivala! (VIDEO)

Sve je do kraja uradio kako treba jer je stigao da uposli saigrača pre nego što je dobio udarac.

Objavljeno:

Brazil i Argentina su odigrali razočaravajućih 0:0, ali s obzirom na veliki broj zvezda u obe ekipe, bar je bilo spektakularnih poteza.

U centru pažnje našao se Vinisijus Žunior koji ove sezone igra zaista fantastično u dresu Real Madrida i definitivno je jedan od najboljih driblera na svetu. Apsolutno opravdava 46 miliona dolara koliko ga je Real platio Flamengu pre četiri godine.

Ipak, nije se proslavio u prvom poluvremenu kada ga je u poslednjim momentima majstorskim driblingom osramotio Anhel Di Marija.

As Pari Sen Žermena je mudro sačekao brazilsku mladu zvezdu, jednostavnim potezom mu probacio loptu kroz noge te nastavio da igra kao da se ništa nije desilo.

Upravo zbog ovog poniženja nije iznenađenje što je Vinisijus u nastavku tražio osvetu, a žrtvu je pronašao u desnom beku Nauelu Molini.

Krilni napadač je izveo spektakularan potez poznat kao "rainbow flick" ("brza duga" u slobodnom prevodu) kod korner zastavice tako što je loptu podigao iza leđa, prebacio svog čuvara i pretrčao ga sa strane.

Sve je do kraja uradio kako treba jer je stigao da uposli saigrača pre nego što je dobio udarac. Zaista fenomenalno.

Inače, s remijem 0:0 Brazil je potvrdio prvo mesto u grupi, dok je i Argentina osigurala put u Katar pa su na kraju svi mogli biti zadovoljni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.