STANOJEVIĆ DAO SVOJ KOMENTAR POVODOM USPEHA SRBIJE: Ono što je rekao trener Partizana oduševiće Piksija!
Foto: Starsport

lepe reči

STANOJEVIĆ DAO SVOJ KOMENTAR POVODOM USPEHA SRBIJE: Ono što je rekao trener Partizana oduševiće Piksija!

Selektor je uvek verovao i veruje i sve što je potrebno je pratiti njega, ići za njim

Objavljeno: 10:28h

Skakao je od sreće trener Partizana Aleksandar Stanojević u nedelju uveče gledajući ples Srbije na travi Stadiona svetlosti, kao i svi ostali navijači "orlova".

Zato mu je i u danu posle istorijske pobede nad Ronaldom i društvom u njihovom "dvorištu" bilo teško da nađe prave reči kojim bi opisao veličinu ostvarenog uspeha.

- Prezadovoljan sam načinom na koji smo se plasirali. Možda se ponavljam, sve sam ovo već ranije govorio, ali išlo se na velika takmičenja i ići će se, retko kada na ovakav način kao što su to "orlovi" učinili u Lisabonu. Dominirali su, pitali se za sve i apsolutno su zaslužili pobedu. U mom utisku svega što sam video ništa se ne bi promenilo i da je utakmica završena nerešenim ishodom.

Nije Stanojević želeo da izdvaja pojedince iz igračkog kadra, ali jeste kolegu sa klupe nacionalnog tima.

- Selektor je uvek verovao i veruje i sve što je potrebno je pratiti njega, ići za njim. Sve je moguće sa ovakvim pristupom, razmišljanjem i igrom na terenu. I da nismo uspeli da pobedimo u Lisabonu, siguran sam da bismo to kasnije učinili kroz baraž. Utisak kako su odrađene cele kvalifikacije je za mene mnogo snažniji od konačnog rezultata i velikog uspeha.

Nepoverenje na početku kvalifikacionog ciklusa se brzo pretvorilo u veru i uživanje.

- Posle svega što nam se dešavalo nije bilo ni neočekivano da se ne veruje. Sve ovo što je Stojković uradio sa nacionalnim timom traje, nije to jedna ili dve utakmice. Cele kvalifikacije smo odigrali autoritativno. Nadao sam se da ćemo kroz baraž proći, ali ovako odigrati kada je najvažnije, zaslužuje sve čestitke. Kapa dole - završio je Stanojević.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.