FILIPOVIĆ UMERENI OPTIMISTA PRED MEČ ODLUKE: Bivši trener Zvezde dao svoje viđenje meča odluke
Foto: Starsport©

SLEDI INTERESANTNA UTAKMICA

FILIPOVIĆ UMERENI OPTIMISTA PRED MEČ ODLUKE: Bivši trener Zvezde dao svoje viđenje meča odluke

Selektor Dragan Stojković najavio je igru na pobedu, baš kao i njegov kolega sa klupe Portugala, Fernando Santoš

Objavljeno: 12:56h

Zoran Filipović, bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, smatra da Srbiju očekuje paklen posao u meču sa Portugalom.

Filipović je dao svoje viđenje meča koji će odlučiti o tome ko će se plasirati direktno na Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Stručnjak koji je trenersku karijeru počeo osamdesetih godina prošlog veka upravo u Portugalu, oprezan je, ali veruje da "orlovi" mogu do dobrog rezultata.

- Portugal je zemlja koja mnogo voli fudbal. Samo o tome pričaju, stadion će biti pun, sve karte su odavno rasprodate, biće pravi fudbalski ambijent - kaže Filipović, koji dobro zna kako je igrati na stadionu Benfike.

Selektor Dragan Stojković je najavio igru na pobedu, da neće biti kalkulacija, baš kao i njegov kolega sa klupe Portugala, Fernando Santoš. Filipović je umereni optimista, svestan snage domaćina.

- U fudbalu je sve moguće. Rekord sa Portugalcima možda nije na našoj strani, ali oni su tu da se ruše. Imamo večeras šansu protiv ekipe koja poseduje izuzetan individualni kvalitet. Svakako, biće to interesantna utakmica, ambijent idealan. Biće teško u svakom slučaju. Vidim da kod nas postoji optimizam. Ne treba preterivati, ali u svakom slučaju ovaj tim Srbije ima kapaciteta da napravi dobar rezultat - zaključio je Filipović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.