FUDBALER ZVEZDE PRIČAO O TEŠKOM ISKUSTVU KADA JE DOŠAO U EVROPU: Bila je zima, samo sam želeo da se vratim kući
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

TADA JE PRVI PUT VIDEO SNEG

FUDBALER ZVEZDE PRIČAO O TEŠKOM ISKUSTVU KADA JE DOŠAO U EVROPU: Bila je zima, samo sam želeo da se vratim kući

Seku Sanogo sada pokušava da živi kao pravi Srbin

Objavljeno: 17:50h

Vezista Crvene zvezde Seku Sanogo bio je poslednji u nizu fudbalera srpskog šampiona koji su gostovali u emisiji "Zvezdin indirekt."

Tom prilikom navijači su imali prilike da momka iz Obale Slonovače upoznaju iz nekog sasvim drugačijeg ugla i tom prilikom su mogli da otkriju da je bio skeptičan po dolasku u Beograd, ali da sada pokušava da živi kao pravi Srbin.

- Ni u jednom trenuku nisam zamišljao sebe u Beogradu. Kada su mi predložili da dođem, pomislio sam da će biti čudno zbog onoga što sam čuo o Srbiji, a na moje iznenađenje bilo je suprotno. Srbija je lepa zemlja, a Beograd je lep grad.

Kada je došlo vreme da se iz Obale Slonovače preseli u Evropu, kako se ne bi brinula, svojoj majci je rekao da ide u susednu zemlju. Tek kasnije saznala je da će njen sin igrati fudbal u Švajcarskoj. Ona do danas nije ogledala nijednu njegovu utakmicu, osim pet minuta duela protiv Milana, jer se plaši da neko ne povredi njenog sina.

Ni za Sanoga odlazak u Evropu nije bio lak. Prvi put je u Švajcarskoj video sneg, a kako nije imao vozačku dozvolu na treninge je išao biciklom. Tako se dogodilo da se 40 minuta vozio biciklom oko svoje kuće jer je zbog snega nije prepoznao.

- Kada sam krenuo u Švajcarskoj, bila je zima i samo sam želeo da se vratim kući. Nisam izašao iz svlačionice na prvom treningu. Trener je došao i rekao mi da treba da izađem i treniram, a ja sam poručio da ne želim jer je hladno.

- Nisam prepoznao gde živim, a kuća se nalazila pored stadiona. deset puta sam je obišao, da bih ušao u starački dom i tražio da mi pozovu taksi. Odbili su me jer živim pored, ali ja zbog zime nisam ništa mogao da vidim. Bilo je traumatično - rekao je Sanogo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.