BORJAN BRANIO U TRENERCI, NAVIJAČ TRČAO U GAĆAMA: Kanađani ostali neporaženi, golmana Zvezde porede sa Kiraljijem!
Foto: Profimedia

ludo u edmontonu

BORJAN BRANIO U TRENERCI, NAVIJAČ TRČAO U GAĆAMA: Kanađani ostali neporaženi, golmana Zvezde porede sa Kiraljijem!

Jedan navijač kaže da Borjan izgleda kao njegov 87-godišnji deda

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan glavna je tema navijača reprezentacije Kanade na društvenim mrežama, nakon što je njihova selekcija u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo pobedila Kostariku rezultatom 1:0!

Borjan se vratio u nacionalni tim posle oktobarske pauze i uspeo je da sačuva mrežu na domaćem terenu, ali je zbog izbora odeće i trenerke koju je nosio dospeo u centar pažnje. Podsetio je Borjan na legendarnog Mađara Gabora Kiraljija koji je postao prepoznatljiv po nošenju trenerke, što nije promaklo ni navijačima Kanade.

Milan Borjan
foto: Profimedia

- Ne mogu sa sigurnošću da kažem da li je ovo MIlan Borjan ili Gabor Kiralji - napisao je jedan od navijača, uz fotografiju golmana Zvezde kako leži na travi.

Sam Borjan je posle meča zahvalio saigračina na osvojena tri boda koja Kanadu drže na tom trećem mestu koje direktno vodi u Katar. Ispred su SAD i Maeksiko sa 14, dok je Panama na 4. sa 11, i to nakon istorijske pobede.

- Momci su dali svoj maksimum, čak i na ovakvom terenu na kom je bilo jako teško igrati. Veoma važna tri poena, idemo da ostvarimo svoj san. Jedini smo tim koji nije izgubio u kvalifikacijama, to znači da smo jedna velika porodica. Imamo pobednički mentalitet - poručio je Borjan.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.