FILIP KOSTIĆ: Mi znamo šta nas čeka tamo, moramo da damo maksimum svih 90 minuta!
Foto: Profimedia

TAKO JE

FILIP KOSTIĆ: Mi znamo šta nas čeka tamo, moramo da damo maksimum svih 90 minuta!

Ne postoji veća tenzija, iako jeste utakmica od velikog značaja. Kao što je rekao selektor za svaku utakmicu se pripremamo isto, znamo kako želimo da igramo i to smo i pokazali do sada

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije Filip Kostić kaže da je preostalo još samo da "orlovi" pokažu da su bolji od Portugalaca.

Dve selekcije u međusobnom duelu odlučuju o putniku na Svetsko prvenstvo, s tim da Srbiji "igra" samo pobeda u Lisabonu.

- Došao je taj trenutak koji smo dugo čekali, nije lako doći do finala ovih kvalifikacija. Doći do te tačke da igrate utakmicu koja odlučuje ko će ići na Svetsko prvenstvo, ali mi smo odradili fenomenalan posao do sada, pa ostaje da sve zaokružimo u Lisabonu - rekao je Kostić i dodao:

- Ne postoji veća tenzija, iako jeste utakmica od velikog značaja. Kao što je rekao selektor za svaku utakmicu se pripremamo isto, znamo kako želimo da igramo i to smo i pokazali do sada. Preostaje to finale sa Portugalom da dokažemo da smo bolja ekipa. Portugal je velika ekipa sa velikim igračima, oni su jaki individualno. Mi znamo šta nas čeka tamo, moramo da damo maksimum svih 90 minuta, pokazali smo u ranijim mečevima da možemo da se nosimo sa njima. Idemo da ih dobijemo i da idemo na Svetsko prvenstvo -

Portugal je u pretposlednjem kolu remizirao sa Irskom u Dablinu bez golova (0:0).

- Po meni je Irska bila bolja do pred kraj utakmice, a na kraju nisu uspeli da iskoriste crveni karton koji je imao Portugal. Ronaldo je imao dobru šansu, do tada – ništa. Teško je igrati protiv Irske, mi smo ih tamo nadigrali, ali smo nesrećno primili gol - istakao je on.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.