INTERESANTNA PRIČA MIKAELA ESIJENA: Tajna sjajne karijere fudbalera leži u jednom VRAČU!
Foto: AP

zanimljivosti

INTERESANTNA PRIČA MIKAELA ESIJENA: Tajna sjajne karijere fudbalera leži u jednom VRAČU!

Bivši fudbaler Čelsija je završio igračku karijeru 2020. godine i od tada radi u danskom Nordšelandu kao pomoćni trener, a nedavno je bio gost na žrebu za Ligu šampiona sa Banetom Ivanovićem

Objavljeno:

Bizarna priča stiže iz Gane. Vrač tvrdi da je odgovoran za sunovrat u karijeri Mikaela Esjena.

Mikael Esjen (38) bio je u jednom trenutku među najboljim veznim fudbalerima sveta, ali je njegova karijera na pragu tridesetih krenula silaznom putanjom.

Imao je mnogo povreda, mučio se u Čelsiju, koji ga je slao i na pozajmicu u Real Madrid, a njegove epizode u Milanu i Panatinaikosu, kao i Indoneziji i Azerbejdžanu, ne pamte se mnogo. A sada iz Gane dolaze bizarne tvrdnje da je za to odgovoran jedan vrač (!?).

Naime, jedan vrač koji sebe naziva "Spiritual Father" ispričao je u jednom podkastu da je pomogao Esjenu da ostvari veliku karijeru, ali da ga je potom "spustio na zemlju" kada nije ispunio dato obećanje.

Navodno je Esjen obećao da će kupiti kuću pomenutom vraču, i to u Akri, a nakon što ga je prevario - vrač se okrenuo protiv njega. Tako je u emisiji kod Arnolda Mense Elevanja ispričao da je i sam odgovoran što je Esjenova karijera krenula silaznom putanjom.

- Radio sam sa oko 50 fudbalera iz Gane. Dobar deo njih je još uvek aktivan. Međutim, mnogi su me izneverili i nisu cenili moje usluge - rekao je "Spiritual Father" i optužio Esjena.

- Esjen mi je obećao kuću u Akri ako mu pomognem da napravio veliku karijeru. Prekršio je obećanje i zbog toga sam mu zaustavio karijeru - poručio je vrač koji nije otkrivao sa kojim sve fudbalerima je sarađivao, dok se u međuvremenu nije oglašavao ni Esjen.

Bivši fudbaler Čelsija je završio igračku karijeru 2020. godine i od tada radi u danskom Nordšelandu kao pomoćni trener, a nedavno je bio gost na žrebu za Ligu šampiona sa Banetom Ivanovićem.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.