ZANIMLJIVA POZADINA PRIČE: Ovo je razlog zašto su vlasnici Njukasla izabrali "svrake" pre Intera, Milana i Bordoa!
Foto: Profimedia

premijer liga

ZANIMLJIVA POZADINA PRIČE: Ovo je razlog zašto su vlasnici Njukasla izabrali "svrake" pre Intera, Milana i Bordoa!

Amanda Stavli otkrila zašto su novi vlasnici izabrali baš Njukasl

Objavljeno:

Direktorka Njukasla Amanda Stavli otkrila je u intervjuu za "Independent" da je Saudijska investiciona grupa razmatrala kupovinu Intera i Milana, ali da do toga nije došlo.

Njukasl od nedavno ima najbogatije vlasnike u svetu fudbala. Saudijci su rešili da investiraju u ovaj klub, ali radiće to pažljivo i domišljato. Neće želeti da se rasipaju novcem iako istog imaju na gomile. Grade polako, nivo po nivo i nedavno su promovisali mladog Edija Haua za novog trenera ekipe. Odatle će sve početi.

FK Njukasl
foto: Profimedia

Ipak, Njukasl je bio jedna od opcija za bogate Saudijce. Razmišljali su i o kupovinama klubova kao što su Inter i Milan, ali su rešili da je mudrije poslovati u Engleskoj, odnosno Njukaslu.

"Razgovarali smo sa Interom i Milanom, ali kada smo imali uvid u celokupnu Seriju A došlo je do problema. Struktura lige je u potpunom neredu. Pažljivo smo gledali i ka Bordou, takođe", kazala je Amanda Stavli.

Bordo je nedavno otkupljen od strane španskog biznismena Đerara Lopeza nakon što su bili nadomak bankrota i selidbe u Ligu 2.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.