ITALIJANI PIŠU: Real Madrid zainteresovan za Dušana Vlahovića, već spremaju ponudu!
Foto: epa/ Claudio Giovannini

transfer

ITALIJANI PIŠU: Real Madrid zainteresovan za Dušana Vlahovića, već spremaju ponudu!

Kakav bi to transfer bio za Dušana Vlahovića

Objavljeno:

Fudbalski klub Real Madrid ima u planu da angažuje srpskog napadača Dušana Vlahovića, prenosi italijanski list "La Nazione".

Novi dan, novi gol i nove spekulacije u vezi sa budućnosti Dušana Vlahovića. Italijanski mediji ne miruju, pa otkrivaju da je Real Madrid smislio poseban plan ne bi li privoleli Fjorentinu da ga pusti bez ijednog evra i da svi budu zadovoljni.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Naime, Real je svestan da "viola" već neko vreme prati Borhu Majorala kao napadača koji bi se uklopio u sistem Vinćenca Italijana i bio alternativa za Dušana Vlahovića. Međutim, sada kada bi srpski fudbaler napustio "Artemio Franki", oni bi poslali Španca u Firencu, a istim putem krenuo bi i Luka Jović, za kojeg nema mesta na "Santjago Bernabeuu".

Uz to, Real bi dodatno da začini situaciju, pa tako bi odobrili ostanak desnog beka Alvara Odriozole u Fjorentini na još godinu dana. Italijano je zadovoljan njime i rado bi želeo da ga vidi i u narednoj sezoni.

Dakle, Real je praktično već dogovorio transfer Kilijana Mbapea koji će stići kao slobodan igrač, a sada bi sa ovom "kombinacijom" i dolaskom Dušana Vlahovića definitivno pokrenuli novi talas "galaktikosa".

Osim toga, današnje izdanje "Bilda" je posvetilo nekoliko stubaca srpskom špicu kojeg je Bajern ocenio kao alternativu za Erlinga Halanda, ukoliko Norvežainn odabere neku drugu opciju.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.