SELEKTOR POTVRDIO DA ĆE PRATITI MEČ RIVALA: Kad bi Irska mogla da dobije Portugal, bilo bi IDEALNO...
Foto: Starsport©

pomoć nije naodmet

SELEKTOR POTVRDIO DA ĆE PRATITI MEČ RIVALA: Kad bi Irska mogla da dobije Portugal, bilo bi IDEALNO...

Protiv Katara mu je bitna igra, a manje rezultat

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se danas predstavnicima medijima uoči prijateljske utakmice sa Katarom.

U četvrtak, 11. novembra, na stadionu "Rajko Mitić", Srbija će obaviti poslednji "test" pred duel sa Portugalom u Lisabonu koji će odlučiti direktnog putnika upravo u Katar gde će sledeće godine biti održano Svetsko prvenstvo.

Piksi je između ostalog prokomentarisao pobedu nad istim rivalom u Debrecinu (4:0).

- Ispunjen sam bio načinom igre, a rezultat je mogao da bude veći ili manji... Nebitno. Nemamo šta više da tražim od toga. Ne zanima me da li će biti motivisani za Katar, nikakav problem. Ipak, verujem da hoće.

Dragan Stojković Piksi
foto: Printscreen/youtube/FSS

Potvrdio je selektor da će pratiti utakmicu Irske i Portugala u Dablinu. Ako "Navigatori" ne pobede, protiv "Orlova" im ne bi bio dovoljan bod već bi morali da jure trijumf.

- Kad bi Irska mogla da dobije Portugal bilo bi idealno. To nije nemoguće. Očekujem da pogledam tu utakmicu, to mi je opis posla. Šta bismo radili a da ne gledamo tu utakmicu? Ne očekujem ništa specijalno. Mi smo najvažniji, ime protivnika ništa ne menja. Valjda je to svima jasno - zaključio je selektor.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.