KAKO JE 'MUŽENSTVEN': As Engleske SPRDNJA navijača zbog modne kombinacije - "IZGLEDAŠ KAO ŠKOLARKA"! (FOTO)
Ne mari: Kalvert-Luin, Foto: Profimedia

povraća im se

KAKO JE 'MUŽENSTVEN': As Engleske SPRDNJA navijača zbog modne kombinacije - "IZGLEDAŠ KAO ŠKOLARKA"! (FOTO)

Ko zna, kakvi se trendovi nameću, možda i ovo postane privlačno devojkama jer je sve više takvih, i kod nas, kojima ne smeta da njihov dečko ima farmerke uz telo i šminku na licu

Objavljeno:

Nije nikakva tajna da većina fudbalera voli modu, a kao po pravilu - što im je "dublji džep", to su i njihove modne kombinacije ekstravagantnije, vole i da šokiraju neobičnim komadima odeće. To je samo blago rečeno, prava reč za izgled pojedinaca je - katastrofa.

Prethodnih godina navikli smo od Nejmara i Ektora Beljerina da "odskaču" od ostalih fudbalera, a sada im je ozbiljna konkurencija i engleski fudbaler Dominik Kalvert-Luin.

Vicešampion nedavno održanog Evropskog prvenstva iznenadio je sve interesantnim "autfitom" u kome se fotografisao za jedan modni magazin i neodoljivo (ili ipak odoljivo) podsetio na Boža Vreću.

Golgeter Evertona voli da eksperimentiše, tako da je za naslovnu stranu modnog magazina odabrao crno odelo, šorts i roze torbu, a zbog kog je meta uvreda na društvenim mrežama.

"Dejli Mejl" prenosi da je Kalvert-Luin posle fotografija iz ovog serijala dobio ružne poruke putem društvenih mreža, pošto su ga mahom navijači vređali: "Sramotiš se", "Izgledaš kao devojčica iz škole", "To su danas moderni fudbaleri" i tako dalje...

To nije poremetilo Kalvert-Luina koji je fotografije rado objavio i na svom Instagram profilu, a čini se da ga komentari uopšte ne dotiču pošto želi da ruši barijere o standardizovanom fudbaleru (prevrćemo očima).

Ko zna, kakvi se trendovi nameću, možda i ovo postane "muženstveno" jer je sve više devojaka, i kod nas, kojima ne smeta da njihov dečko ima farmerke uz telo i šminku na licu.

Pogledajte neke od modnih kombinacija Dominika Kalvert-Luina koje je podelio na svom Instagramu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.