Isplivali detalji samoubistva: ZBOG PREKIDA KARIJERE I DEPRESIJE OKONČAO ŽIVOT SA 18 GODINA!
Foto: instagram/ risingballers

bez podrške u klubu

Isplivali detalji samoubistva: ZBOG PREKIDA KARIJERE I DEPRESIJE OKONČAO ŽIVOT SA 18 GODINA!

Bivši reprezentativac naše zemlje Ivan Ergić, otvoreno već godinama priča o depresiji u sportu. Andres Inijesta je jedan od onih koji je pričao o svojoj borbi sa depresijom. Ipak, prošle godine suicid je učinio bivši junior Sitija, a sada je utvrđeno zašto je to učinio.

Objavljeno:

Bivši junior Mančester sitija Džeremi Visten (18) pronađen je mrtav 24. oktobra prošle godine, a ubrzo potom je utvrđeno da se radilo o samoubistvu.

Naime, beživotno telo Džeremija Vitsena pronašla je njegova majka. Odmah je pozvala lekare, nadala se da će moći da ga spasu, ali je na licu mesta konstatovana smrt. Džeremi je sebi oduzeo život zbog depresije koja ga je mučila godinama, a sve posle neuspeha u sportskoj karijeri.

Ostrvski mediji pišu da je upravo povreda zbog koje je prekinuo karijeru razlog njegovog samoubistva. Žarko je želeo da postane fudbaler, važio je za jednog od najvećih talenata u Sitiju, ali...

Džeremi je sa 13 godina uspeo da uđe u jaku akademiju Mančester sitija, ali je već sa 16 doživeo tešku povredu.

Pokidao je ligamente kolena, što je jedna od najtežih povreda u sportu, a potom "građani" nisu produžili ugovor sa njim, prosto nisu verovali da će ikada više biti dobar kao pre nje. To je očekivano teško palo Džeremiju koji nije uspeo da se izbori sa crnim mislima.

Pao je u depresiju, a nažalost niko nije mogao da mu pomogne pre nego što je izvršio samoubistvo.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.