UNAJMILA SILEDŽIJE DA PRETUKU SAIGRAČICU? Štanglom je udarali u noge!
Foto: Profimedia

pogrešan način da se reši konkurencije

UNAJMILA SILEDŽIJE DA PRETUKU SAIGRAČICU? Štanglom je udarali u noge!

Strašne vesti stižu iz glavog grada Francuske

Objavljeno: 14:04h

Poznata fudbalerka Pariz Sen Žermena Aminata Dijalo uhapšena je danas zbog sumnje da ima direktne veze sa prebijanjem njene saigračice Kejre Hamraui ne bi li je uklonila iz tima i reprezentacije.

Kako prenosi L'Ekip, Dijalo se tereti da je unajmila maskirane muškarce kako bi pretukli Hamraui i naneli povrede koje će je odvojiti sa terena.

Hapšenje se dogodilo u sredu ujutru u kući Dijalo, a ona je osumnjičena za napad od prošlog četvrtka, koji je uznemirio sve u taboru francuskog tima.

Kako se dalje navodi, Haraui se vraćala sa klupskog događaja u pratnji dve saigračice, od kojih je u automobilu kao vozač upravo bila Dijalo.

Čim su seli, automobilu su prišla dvojica maskiranih napadača od kojih ju je jedan izvukao iz kola, a drugi gvozdenom štanglom naneo nekoliko jakih udaraca u predelu noge.

Ona je ubrzo završila u bolnici i sada se kreće uz pomoć pomagala, a u utorak uveče je bila sprečena da odigra jubilarni 100. meč za klub.

Postoje osnove sumnje da je Dijalo zbog ljubomore i konkurencije "namestila" saigračicu koja igra na istoj poziciji.

Klub se ubrzo nakon hapšenja oglasio saopštenjem u kojoj je stao u zaštiti obe fudbalerke, a dalja istraga će pokazati šta je zapravo istina.

(Espreso/Mondo/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.