ĆAVI TRENIRA STROGOĆU U BARSELONI: Uveo 5 pravila za igrače, jedno se odnosi na bivšeg saigrača Pikea!
Foto: Profimedia

nema šale

ĆAVI TRENIRA STROGOĆU U BARSELONI: Uveo 5 pravila za igrače, jedno se odnosi na bivšeg saigrača Pikea!

Ćavi je između ostalog poručio da će se u prvom timu desiti određene promene, te je odmah uručio otkaz lekarskom timu, ali i kondicionom treneru koje je i prethodni trener Ronald Kuman krivio za česte povrede igrača

Objavljeno: 13:16h

Barselona je juče zvanično predstavila Ćavija Ernandesa kao novog trenera svog tima.

Ćavi je s katalonskim klubom potpisao ugovor do leta 2024. godine i vratio se na Kamp Nou nakon šest godina koje je proveo u katarskom Al Sadu.

On je juče dobio spektakularan doček od navijača Barselone i obećao je da će dati sve od sebe da vrati klub na stare staze slave i zahvalio se Đoanu Laporti na ukazanoj prilici.

Ćavi Ernandez
foto: EPA/Alejandro Garcia

Ćavi je poručio da će se u prvom timu desiti određene promene, te je odmah uručio otkaz lekarskom timu, ali i kondicionom treneru koje je i prethodni trener Ronald Kuman krivio za česte povrede igrača.

Da s njim neće biti šale najbolje pokazuje činjenica da je poručio igračima da na treninge ne smeju da kasne, te da će isti trajati nešto duže jer želi da igrači što više provedu vremena zajedno u trening centru.

Koliko je to ozbiljno mislio najbolje se videlo jutros. Naime, za 11 sati je zakazan prvi trening Barselone pod vođstvom Ćavija, a igrači koji nisu na reprezentativnom okupljanju došli su čak dva sata ranije na trening.

Đerar Pike, Usman Dembele
foto: Profimedia

Mundo Deportivo je objavio da je Ćavi takođe spremio pet pravila za svoje igrače i sigurno da oni neće biti previše oduševljeni zbog toga.

Prvo pravilo odnosi se na Đerarda Pikea kom je zabranjeno da tokom sezone putuje zbog privatnih obaveza, a posebno kada je van terena zbog povrede. Treninzi će biti duži i igrači će provoditi više vremena u trening centru.

Takođe, zabranjeno im je da imaju privatne treninge. Četvrto pravilo je da nema diskusije i svađe oko načina igre, a poslednje se odnosi na društvene mreže gde će igrači morati biti i te kako oprezni šta pišu i objavljuju.

Ćavi želi odmah da pokaže da neće biti previše popustljiv ni prema igračima s kojim je godinama igrao u Barsi jer mu je cilj da pokaže autoritet i prema svakom igraču se odnosi jednako.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.