OSTAO SI SA ŽENOM I KAD SI ROGONJA! Navijači Milana uzvratili omraženom vezisti (FOTO)
Foto: Printscreen/Arenasport 1

oni ne praštaju

OSTAO SI SA ŽENOM I KAD SI ROGONJA! Navijači Milana uzvratili omraženom vezisti (FOTO)

Najvatreniji navijači crveno-crnih ne praštaju fudbalerima za koje smatraju da su izdali klub, što s vremena na vreme najbolje na svojoj koži oseti Đanluiđi Donaruma

Objavljeno:

Izazvao je turski vezista Hakan Čalhanoglu veliku dramu tokom leta, kada je napustio Milan i kao slobodan igrač prešao u redove gradskog rivala Intera.

Najvatreniji navijači crveno-crnih ne praštaju fudbalerima za koje smatraju da su izdali klub, što s vremena na vreme najbolje na svojoj koži oseti Đanluiđi Donaruma.

Tako su oni posle derbija koji je odigran u nedelju na ulicama grada okačili jedan uvredljiv transparent upućen Čalhanogluu.

- Nije hrabrost dati gol iz penala u desetom minutu, već ostati sa ženom i kad si rogonja. Go**o od čoveka - pisalo je na transparentu koji je visio sa jednog nadvožnjaka.

Ova poruka očigledno ima veze sa ranijim dešavanjima jer je Turčin svojevremeno napustio trudnu suprugu Sinem Gindodu tvrdeći da ga je varala, da bi se u međuvremenu pomirio i ostao u braku s njom.

Takođe, Čalhanoglu je u nedelju veče bio strelac za Inter sa bele tačke, u remiju rezultatom 1:1, a tifoze Milana je očigledno zaboleo način proslave visoko podignutim rukama na ušima.

Hakan Čalhanoglu
foto: Profimedia

Vezista je pre prelaska u Inter igrao četiri godine za Milan, a već po dolasu na Đuzepe Meacu je uzburkao strasti izjavom.

- Želim da osvojim nešto tokom svog boravka u Italiji, jer je Inter tim koji ima velike ciljeve. Želim da osvojim Skudeto, kao što je to Inter učinio ove sezone - poručio je letos Turčin.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.