FUDBALERI SRBIJE POČELI PRIPREME: Nastasić tvrdi da će reprezentativci dati sve od sebe u odlučujućem meču (VIDEO)
Foto: fss.rs

jedan tim srcem svim!!!

FUDBALERI SRBIJE POČELI PRIPREME: Nastasić tvrdi da će reprezentativci dati sve od sebe u odlučujućem meču (VIDEO)

Novinare je zanimalo da li defanzivni fudbaler očekuje dodatno motivisanog Kristijana Ronalda

Objavljeno: 15:05h

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi počele su pripreme najbolje reprezentacije Srbije mečeve protiv Katara i Portugalije. Prvog dana priprema na video konferenciji za novinare govorili su defanzivac Matija Nastasić i golman Predrag Rajković.

Matija Nastasić rekao je da je Srbija i u prvoj utakmici u Beogradu pokazala da može da igra protiv Portugala i dodao da će nacionalni tim dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u odlučujućem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Svi znamo kakvu reprezentaciju ima Portugalija i da je to skup vrhunskih pojedinaca, ali isto tako smo u prvoj utakmici u Beogradu pokazali da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima tako da ne bi trebalo da obraćamo pažnju previše na njihove pojedince - rekao je Nastasić i dodao:

- Imaju vrhunsku reprezentaciju, ali došli smo u situaciju da ta utakmica odlučuje plasman na Svetsko prvenstvo i mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - dodao je reprezentativac Srbije.

Srbija je trenutno prva na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 17 bodova, odnosno ima bod više od Portugalije koji ima meč manje.

Pre duela u Lisabonu, fudbaleri Portugala će u četvtak gostovati Republici Irskoj.

- Nije jednostavno sada reći koja stvar ili situacija će odlučiti utakmicu u Lisabonu. Iskreno se nadam da ćemo se što bolje pripremiti jer svi znamo da u takvim utakmicama svaki detalj može da odluči, da donese prevagu - rekao je Nastasić.

Novinare je zanimalo i da li očekuje dodatno motivisanog Kristijana Ronalda, s obzirom na to da mu je u Beogradu poništen gol nakon čega je on napustio teren bacivši kapitensku traku.

- Iskreno, ne očekujem ni više ni manje motivisanog Ronalda. On u svaku utakmicu ulazi motivasano, to je svima jasno, tako da neće biti nikakve razlike u narednom meču - rekao je Nastasić.

Predrag Rajković, Matija Nastasić
foto: fss.rs

On je naveo da su svim igračima treba da bude čast što su na spisku za ovu odlučujuću utakmicu.

- Naravno da bi svaki igrač voleo da zaigra u nedelju, ali to nije pitanje za nas nego za selektora. Mi svi treba da budemo spremni da damo maksimum ako dobijemo šansu - rekao je Nastasić.

Srbija će pre meča s Portugalom odigrati prijateljsku utakmicu protiv Katara, u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić".

- Sigurno da su igrači mislima već usmereni ka utakmici u Portugalu, ali moramo da budemo profesionalni i da odigramo utakmicu u četvrtak na maksimalnom nivou pošto je svaka utakmica važna, a sigurno je da će nam i taj susret značiti da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje u Portugaliji - rekao je Nastasić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.