OGLASIO SE ĆAVI PO POVRATKU U BARSELONU: Vraćam se na mesto na kojem sam odrastao, u klub svog života!
Foto: Profimedia

lepe reči

OGLASIO SE ĆAVI PO POVRATKU U BARSELONU: Vraćam se na mesto na kojem sam odrastao, u klub svog života!

Znam da stižem u teškom trenutku, ali s tim izazovom se suočavam s najvećim mogućim entuzijazmom

Objavljeno:

Posrnuli gigant otvorio je novo poglavlje – Ćavi Ernandez se posle šest godina vratio u Barselonu. Igračka legenda Blaugrane potpisala je ugovor do 2024. godine, navijače je bacio u trans. Svi na Nou Kampu vide Ćavija kao trenera na duže staze, znatno duže od tog perioda na koliko je potpisao ugovor...

Nikada se nije dovodila želja Ćavija Ernandeza da se vrati u Barselonu, pregovori sa Al Sadom su na zadovoljstvo španskog stratega, Barselone i njenih navijača uspešno završeni. Dogovor je postignut, a Barselona je u „gluvo doba“ obelodanila da se Ćavi vratio svojoj kući.

Jedan od najboljih veznih fudbalera ikada se po povratku na Kamp Nou obratio navijačima putem društvene mreže Instagram. Na konferenciju će još malo morati da pričekaju...

- Dragi navijači, vraćam se kući!

Vraćam se na mesto na kojem sam odrastao, vraćam se u klub svog života. Nemam reči kojima bih opisao emocije koje osećam što ću opet braniti ovaj grb koji mi je u srcu, što ću ponovo osetiti vibraciju Nou Kampa i što ću ponovo čuti navijanje ovih sjajnih navijača.

Znam da stižem u teškom trenutku, ali s tim izazovom se suočavam s najvećim mogućim entuzijazmom. Radiću i boriti se sa svima vama da zajedno dođemo do mesta koje zaslužujemo. Hvala Barseloni na poverenju, kao i svim navijačima koji su verovali da treba da preuzmem na sebe ovu važnu ulogu.

Priča se nastavlja... - napisao je Ćavi Ernandez poruku navijačima na španskom katalonskom i engleskom jeziku.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.