ZVEZDI ĆE SADA BITI LAKŠE U NOVOM SADU: Vojvodina u nedelju će izaći bez dvojice standardnih prvotimaca!
Foto: Starsport

valjda će

ZVEZDI ĆE SADA BITI LAKŠE U NOVOM SADU: Vojvodina u nedelju će izaći bez dvojice standardnih prvotimaca!

Za Crvenu zvezdu derbi u Novom Sadu ne dolazi u idealnom trenutku – crveno-beli su porazom od Midtjilanda

Objavljeno:

Zimska pauza se bliži, a Crvena zvezda će po svemu sudeći na dvomesečnu pauzu otići sa zaostatkom za vodećim Partizanom. Da tako ne bude, tim Dejana Stankovića bi morao da bude besprekoran do kraja jeseni, a Partizan da počne sa proklizavanjem, što mu se do sada nije dešavalo.

Prvi od šest ispita za šampiona Srbije do odlaska na višemesečni odmor je gostovanje u Novom Sadu (nedelja, 16.45), Crvena zvezda ide na noge Vojvodini, jednom od tri ekipe koje su u Superligi ove sezone izašle neporažene iz duela sa Stankovićevim timom.

Krenula je Crvnena zvezda u odbranu titule i juriš na peu u nizu remijem protiv Vojvodine na stadionu “Rajko Mitić”. Nagovestili su Novosađani da se Crvena zvezda, za razliku od prethodnih sezona, neće prošetati Superligom. Odolele su Lale napadima šampiona i u Novi Sad se vratile sa bodom i mirnom mrežom. Krug se obrnuo u Superligi, kucnuo je čas za novi susret Crvene zvezde i Vojvodine – na “Karađorđu”. A, Novosađani će u derbiju biti kraći za dva standardna prvotimca.

Duel sa Crvenom zvezdom propustiće ofanzivac Nemanja Čović – na 14 nastupa u Superligi ove sezone postigao dva gola – kao i vezista Novica Maksimović. Duo Vojvodine je u gradskom derbiju sa Proleterom proteklog vikenda “požuteo”, obojica su dobila četvrti žuti karton, koji povlači suspenziju u Superligi.

Za Crvenu zvezdu derbi u Novom Sadu ne dolazi u idealnom trenutku – crveno-beli su porazom od Midtjilanda u četvrtak zakoplikovali situaciju i doveli u pitanje prolaz u nokaut fazu Lige Evrope – ali će im odsustvom Nemanje Čovića i Novice Maksimovića posao biti olakšan. Crvena zvezda je na poslednjih sedam gostovanja Vojvodini ostvarila isto toliko pobeda. U momentu kada ima osam bodova manje od Partizana, uz utakmicu manje od lidera, pobeda je imperativ.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.